Vrei să reamenajezi? Află cât de important este vasul de WC în decorarea băii tale!

0
895

Baia este un loc care nu se bucură de o atenție la fel de mare ca în cazul livingului, bucătăriei sau dormitorului. Însă, această încăpere este la fel de importantă, atât datorită utilității sale, cât și prin prisma aspectului unic pe care îl are. De aceea, nu trebuie să ignori acest factor atunci când vine vorba despre designul ei. Musafirii și invitații tăi pot avea o surpriză plăcută dacă vei reuși să creezi un cadru original și inedit.

În acest articol, vei afla cât de important este vasul de WC în decorarea băii tale!

  • Culoarea

Culoarea este un element esențial în orice tip de amenajare, fiindcă are un rol semnificativ în crearea designului final. Este recomandat să ai grijă la nuanțele pe care le alegi pentru decorarea băii, deoarece acestea pot influența major rezultatul. După ce ai reușit să treci de primul pas – cel al finisajelor interioare – poți trece la capitolul care ține de obiecte sanitare. În acest sens, ai oportunitatea de a jongla cu o multitudine de variante, ideale pentru a fi integrate în orice fel de cadru. Vasul de WC este una dintre piesele centrale ale încăperii și, de aceea, nu trebuie ignorat. Chiar dacă opțiunile de culoare nu sunt foarte multe, totuși te poți juca cu diverse nuanțe ale capacului. Există numeroase modele unice și originale, care pot schimba cu totul înfățișarea obiectului respectiv. Ai libertatea de a alege ceea ce îți place și de a-ți personaliza baia așa cum crezi de cuviință! Nu uita să ții cont și de dimensiuni – dacă ai la dispoziție un spațiu restrâns, pune în aplicare ideile care se pliază pe aceste caracteristici concrete. 

  • Designul

Designul trebuie să fie, în primul rând, pe gustul tău și, în al doilea rând, uniform și unitar. Poți ține cont de câteva reguli formulate de specialiști, pentru a lua cele mai bune decizii în legătură cu amenajarea băii tale. Fie că preferi să aplici o serie de tehnici Feng Shui, fie că găsești alte modalități de a combina elementele decorative într-un mod optim, esențial este să te raportezi la spațiul respectiv într-un mod inedit și personal. 

  • Modelul

Modelele pe care le poți alege sunt o metodă sigură pentru a putea crea un cadru coerent vizual și original. Un vas de WC poate părea un detaliu neimportant, însă, în estetica generală a băii, el poate schimba totul. Ai la dispoziție o multitudine de variante sortate după înălțime, formă și tehnologie – cercetează toate posibilitățile și alege un model de vas de WC de aici care să se alinieze viziunii pe care ți-ai propus-o.

Așadar, vasul de WC este un element central care influențează, în mod direct, atmosfera din baie. Încearcă să te preocupi de fiecare detaliu în parte, pentru a-ți putea îndeplini scopul dorit. Baia poate fi o oază de relaxare și recreere, în care te poți deconecta după o zi grea sau dificilă – acordă-i atenția cuvenită și pune la cale un plan de amenajare care să te facă să te simți bine!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here