Cazare Radauti

Rădăuți este un oraș din nord-vestul României, situat în județul Suceava. Este cunoscut pentru arhitectura sa istorică și pentru patrimoniul cultural, care include biserici fortificate medievale și case vechi din secolul al XIX-lea.

Dacă doriți să vă cazați în Rădăuți, acest oraș oferă oportunități pentru a vă relaxa și a vă bucura de natura și patrimoniul cultural local. Pentru Cazare Radauti există hoteluri și pensiuni în Rădăuți confortabile și accesibile pentru toate bugetele.

Hotel Casa Vatră – Cazare Rădăuți

Casa Vatra Rădăuți este un complex de cazare ce se bucură de un amplasament privilegiat, situat la doar 600 de metri distanță de centrul orașului Rădăuți. Proprietatea oferă oaspetilor acces gratuit la conectivitate Wi-Fi de înaltă viteză, precum și parcare publică gratuită.

Camerele sunt finisate cu un decor elegant, dispunând de podele din parchet, televizoare Smart cu canale prin cablu, birouri și băi moderne cu duș și produse igienice gratuite. Casa Vatra Rădăuți dispune de un bar elegant și oferă opțiuni de catering, inclusiv prânzuri la pachet, meniuri pentru diete speciale și servicii de livrare de produse alimentare la cerere.

AStar Apartments – EXTRA LARGE

AStar Apartments – EXTRA LARGE, situat în Rădăuți, oferă oaspeților o experiență de neuitat cu vedere la balcon și grădină. Acest apartament cu aer condiționat se află la 32 km de Suceava și oferă acces gratuit la Wi-Fi și parcare privată.

Cu un playere DVD, apartamentul dispune de o bucătărie cu cuptor cu microunde, frigider și cuptor, un living cu o zonă de relaxare și o zonă de dining, 1 dormitor și 1 baie cu duș și cadă. De asemenea, este dotat cu un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și un playere CD.

La recepție sunt vorbitori ai limbilor engleză și română.

AStar Apartments – LARGE

Oaspeții pot beneficoperi și o terasă disponibilă pentru utilizare.

AStar Apartments – LARGE, situat în Rădăuți, județul Suceava, oferă oaspeților cazare cu vedere la munte și balcon. La doar 32 km de Suceava, această proprietate oferă Wi-Fi gratuit și parcare privată.

Apartamentul este dotat cu 1 dormitor, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o bucătărie complet utilată, lenjerie de pat și prosoape, 1 baie și un patio cu vedere la oraș. Oaspeții se pot bucura de confort și facilități moderne la un preț accesibil.