Săptămâna aceasta se desfășoară etapa a doua din Campionatul Old-Boys Rădăuți

0
271

Săptămâna aceasta are loc etapa a doua din Campionatul Old-Boys Rădăuți.

Această săptămână aduce cu sine emoția și suspansul celei de-a doua etape din Campionatul Old-Boys Rădăuți, evenimentul mult așteptat de iubitorii fotbalului local. Cele 12 echipe, cu caracter și determinare, se pregătesc să își arate talentul și abilitățile pe terenul de joc. Programul este simplu, meciurile vor avea loc marți, miercuri și joi, pe 9, 10 și 11 aprilie, începând cu orele 19:00 și, respectiv, 20:00.

  • marți, 9 aprilie, ora 19: Olimpia vs Gran Bistro
  • marți, 9 aprilie, ora 20: Super Kebab vs Habitat Boys
  • miercuri, 10 aprilie, ora 19: Antique vs Poliția de frontieră
  • miercuri, 10 aprilie, ora 20: Marțea fotbalistică
  • joi, 11 aprilie, ora 19: Horodnic Boys vs Mediterana
  • joi, 11 aprilie, ora 20: Egger vs Lems

Fiecare echipă este pregătită să își demonstreze valoarea și să lupte pentru victorie, iar fanii sunt nerăbdători să își susțină echipele favorite. În urma primei etape, primul loc în clasament este ocupat de Mediterana Rădăuți, cu 34 puncte. Urmată de Super Kebab și Antique, fiecare cu câte 29 de puncte.

Astfel, comunitatea fotbalistică din Rădăuți se pregătește pentru o nouă serie de meciuri pline de suspans, pasiune și determinare. Fiecare echipă va încerca să ofere un spectacol fotbalistic de neuitat, iar fanii vor fi cu ochii pe teren, nerăbdători să vadă cine va ieși învingător în această etapă a Campionatului Old-Boys Rădăuți.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here