Gheorghe Flutur verifică lucrările la axa Suceava – Iași

0
894

Gheorghe Flutur, președintele consiliului județean Suceava, a inspectat șantierele de modernizare a drumurilor județene de la Cornu Luncii și de pe Axa Suceava – Iași.

Vești bune pentru Rădăuțeni: se lucrează la Rădăuți, Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi, Bilca, Vicovu de Sus. De asemenea se lucrează la Șaru Dornei, Panaci – Glodu, la drumul spre Rarău pe la Izvorul Alb, la Boroaia, Hârtop, Vulturești, Valea Glodului.

Conform președintelui consilului județean, constructorii s-au apucat de treabă pe unul dintre cele mai importante drumuri, cel de pe Axa Suceava – Iași, tronsonul Suceava -Ipotești – Bosanci – Liteni – Dolhasca.

La Cornu Luncii se asfaltează pe porțiunea de drum județean dintre Drumul Național DN 2E și Mălini, pe care se aplică 2 straturi folosind plasă de geotextil antifisură. Pe acest drum vor continua lucrările de asfaltare și pe tronsonul de la Cornu Luncii spre Horodniceni.

De asemenea s-a început modernizarea și spre Mălini – Slatina. Anul viitor se va face modernizarea pe fonduri europene a întregului drum Fălticeni – Pocoleni – Horodniceni – Cornu Luncii – Baia și a drumului Mălini – Slatina – Valea Moldovei – Capu Câmpului – Gura Humorului.

S-au finalizat lucrările de peste Moldova de la Voroneț și urmează să se intre mai departe la lucrări pe Răul Moldova la acest pod de la Cornu Luncii – Mălini.

Vremea este bună, constructorii se țin de treabă, sunt în grafic, așa că în județ în aceste zile se lucrează pe mai multe șantiere de modernizare a drumurilor județene. În ultimii 4 ani s-au asfaltat peste 300 km de drumuri județene.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here