A avut loc depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie

0
98

În data de 26 aprilie 2024, comunitatea din Rădăuți a marcat un moment important în drumul către alegerile locale din 9 iunie. Procedura a debutat odată cu adunarea semnăturilor necesare pentru depunerea candidaturii primarului și a echipei de consilieri, precum și completarea dosarelor corespunzătoare. Toate aceste documente au fost înaintate la Biroul electoral de Circumscripție Electorală nr. 4 din Rădăuți.

La acest eveniment semnificativ au participat președintele organizației locale a PNL Rădăuți și candidații pentru funcțiile de consilieri. Președintele organizației a exprimat recunoștința față de concetățenii care au acordat semnăturile necesare și i-a asigurat pe aceștia, încă o dată, de hotărârea sa fermă și a echipei de consilieri de a câștiga încrederea majorității rădăuțenilor prin vot.

Următorul pas în acest proces democratic va fi campania electorală, despre care ne dorim să fie una demnă și respectuoasă. După aceasta, comunitatea va fi pregătită să își exprime voința la urne.

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here