Primarul Bogdan Loghin câștigă lupta împotriva lui Traian Adronachi pentru Spitalul Municipal Rădăuți

0
189

Primarul orașului Rădăuți, Bogdan Loghin, a obținut o victorie în fața fostului manager al Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, în cadrul procesului în care acesta din urmă cerea să fie repus în funcție și să i se plătească salariile restante.

Curtea de Apel Suceava a anulat decizia Tribunalului Suceava în cazul în care Traian Andronachi fusese reinstalat în funcția de manager al Spitalului Municipal „Sf. Dr. Cosma și Damian Rădăuți”.

Astfel, Curtea de Apel Suceava a acceptat recursul Municipiului Rădăuți, împreună cu recursul Spitalului Municipal „Sf. Dr. Cosma și Damian Rădăuți”, și a decis să trimită cauza pentru a fi judecată din nou la instanța de fond, motivând că există aspecte de nelegalitate.

După pronunțarea deciziei instanței, Bogdan Loghin a afirmat că „toată agitația pe care Traian Andronachi a generat-o în mediul online, începând de la presupusele popriri până la răspândirea de informații false în comunitatea din Rădăuți, nu face altceva decât să evidențieze reaua voință și manipularea exagerată pe care o utilizează atât în plan social, cât și politic”.

„Este important ca toți locuitorii din Rădăuți să înțeleagă că domnul Traian Andronachi nu se va întoarce la spital și nici nu va primi sumele de bani pe care le pretinde”, a mai adăugat Bogdan Loghin.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here