Tratamente dentare cu laserul Biolase EpicX în Bacău

0
1247
Biolase EpicX

Frezarea dinților este de obicei puternică, incomodă, aceasta fiind unul dintre principalele motive pentru care unele persoane se feresc să meargă la medicul stomatolog. Cu toate acestea, dispozitivele laser dentare sunt în opoziție față de frezele standard ale stomatologului. Laserele dentare sunt într-adevăr mult mai pașnice, mai puțin incomode și mai puțin neplăcute, iar pacienții se simt mult mai confortabil din acest motiv.

Turbinele dentare sunt în general instrumente de mare viteză care sunt utilizate în mod obișnuit pentru a îndepărta cariile, pentru a pregăti dinții pentru inserarea unei plombe sau coroane, pentru a ajuta la formarea canalelor radiculare în timpul tratamentul endodontic precum și pentru a elimina plombele mai vechi sau mai mari.

Laserele dentare sunt în general mai sigure și ajută pacienții să se simtă mai confortabil înainte, în timpul și imediat după o procedură dentară. Laserele dentare utilizează o lumină mare pentru a remedia gingiile dar și celelalte probleme dentare. În prezent, există câteva tipuri de lasere utilizate.

Biolase este unul dintre acestea, foarte renumit pe piața medicală, lider mondial în producția și dezvoltarea de lasere dentare.

Acest tip de laser reușește să eficientizeze cu succes tratamentele dentare și să ofere pacienților multiple avantaje precum un nivel minim de traumatism și multe proceduri care nu implică durerea. Metodele de intervenție sunt minim invazive sau deloc invazive iar confortul este sporit pe parcursul tratamentului.

Tratamentele realizate cu ajutorul laserului Biolase EpicX sunt ideale în cazul adulților care se tem de frezele clasice și copiilor.

Clinica dentară Denti Service Bacău este adepta laserului Biolase EpicX și oferă pacienților posibilitatea de a fi tratați cu ajutorul lui. Indiferent că e vorba de paradontoză, gingivită sau doar de albirea dinților, laserul Biolase își face treaba cu succes, fiind mult mai profesional decât intervențiile clasice care sunt mult mai dureroase, mult mai invazive și inconfortabile.

Pacienții clinicii se confruntă cu o doză mai mică de disconfort și de o perioadă de recuperare mult mai scurtă.

Apelând la Clinica Dentară Denti Service, poți beneficia de dinți mult mai estetici și mai sănătoși cu ajutorul acestui produs inovativ.

Denti Service este clinica stomatologică care efectuează lucrări de protetică dentară, endodonție, microscop dentar, implantologie, laser terapie, chirurgie, estetică dentară și facială, ortodonție de către o echipă de specialiști cu experiență. Clinica este dotată cu aparatură modernă, de genul laserului Biolase EpicX.

Află mai multe detalii despre serviciile și tarifele prestate de Denti Service accesând site-ul web www.dentiservice.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here