Celebrează succesul cu trofee, cupe și medalii personalizate

0
1325
Cupe si medalii

Trofeele și alte tipuri de premii cum ar fi cupele, plachetele și medaliile reprezintă o mare parte a lumii competitive. Scopul principal al acestor premii este de a-i onora pe cei care au câștigat evenimentul lor special. De asemenea, le dau câștigătorilor un sentiment că toată munca lor grea a meritat ceva. Acordarea de premii și trofee ​​a început cu mulți ani în urmă și deoarece acestea sunt oferite la aproape toate nivelurile de competiție, nu vor înceta să dispară prea curând.

Acordarea unui premiu pentru o realizare remarcabilă este un moment special atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru cel care primește.

Decât să alegi un simplu trofeu de pe raftul unui magazin, este mult mai recomandat să achiziționezi un trofeu unic, personalizat cu numele câștigătorului și cu un mesaj.

Găsești trofee, cupe sportive, medalii, plachete, toate personalizate în magazinul online Cupe-Medalii.ro.  Deoarece este important ca trofeele și premiile să fie de cea mai bună calitate, cei de la Cupe Medalii oferă doar produse superioare, cu un design aparte.

De la producție până la livrare, standardul produselor și al serviciilor pe care le oferă echipa firmei Infinity Trophy Trading SRL este excelent. Acestea vor întrece întotdeauna așteptările clienților care comandă din magazin.

Recompensele de pe Cupe-Medalii.ro ajută indivizii, echipele, organizațiile și companiile să își sărbătorească realizările și să îi recunoască pe cei care au excelat în urmărirea aleasă sau au contribuit la o cauză comună.

Pe Cupe-Medalii.ro găsești următoarele tipuri de produse:

  • Cupe și trofee sportive: cupe sportive economice, cupe sportive economice „P-Line”, cupe sportive standard, cupe sportive premium și trofee sportive
  • Medalii: medalii sportive, medalii tematice și medalii din cristal acril
  • Accesorii pentru medalii: inserții medalii, panglici pentru medalii, cutii pentru medalii și suport pentru medalii
  • Trofee: trofee de cristal, trofee din metal, trofee din acryl, trofee creație, trofee creație Sport Line, trofee creație Blue Line, trofee creație Red Line, trofee creație Green Line, trofee unicate fullcolor, trofee de sticlă și trofee de lemn
  • Plachete: plachete din lemn, plachete tematice, plăcuțe gravabile, platouri-farfurii și cutii de prezentare
  • Figurine Statuete: figurine din plastic, figurine din rășină, standere și kids line
  • Obiecte turnate: insigne turnate, medalii turnate și plachete turnate
  • Obiecte promoționale: fanioane personalizate, brichete personalizate și pixuri personalizate

Toate acestea se pot comanda oricând. Livrarea produselor se efectuează prin curier, în termen de 24 ore. Comenzile a căror valoare depășește suma de 500 lei, se livrează gratuit.

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here