Dumitru Mihalescul: „Rădăuțenii votează masiv cu Klaus Iohannis încă din primul tur”

0
703
Dumitru Mihalescul PNL

La final de campanie electorală prezidențială, lucrurile sunt foarte clare: rădăuțenii vor vota în număr mare cu Iohannis. Este foarte limpede preferința cetățenilor, întrucât candidatul PNL-ului este singurul care a demonstrat voința de a reface democrația în România.

Iohannis este singurul care a luptat pe față împotriva PSD-ului, reușind să salveze democrația și statutul de drept. România are nevoie de un președinte credibil și competent, pentru a reinstaura normalitatea într-o societate grav afectată de derapajele pesediste din ultimii ani.

Rădăuțenii au conștientizat acest lucru, motiv pentru care salutăm decizia lor de a prezenta în număr mare la vot în această duminică, pentru a vota Klaus Iohannis, președinte. Este foarte important să nu ne risipim voturile și să votăm candidatul cu cele mai mare șanse, adică pe Iohannis.

Dincolo de mesajele distorsionante ale pesediștilor, trebuie să înțelegem importanța votului nostru de duminică pentru salvarea României. Așadar, dragi rădăuțeni: vă invităm la vot duminică, 10 noiembrie a.c. pentru a readuce România pe drumul normalității. Vă mulțumim anticipat!”

Deputatul Dumitru Mihalescul, 
Președinte PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here