Rădăuțenii îl susțin pe Iohannis, pentru un nou mandat la Cotroceni

0
784

Zilele acestea TNL&PNL Rădăuți a organizat mai multe întâlniri electorale cu cetățenii municipiului nostru.

Alegătorii au apreciat modul în care Iohannis a apărat statul de drept și valorile sale fundamentale în timpul guvernării PSD. Iohannis ne-a scăpat de dictatură, ne-a declarat un rădăuțean. Dacă nu era Iohannis, democrația dispărea în România, ne-a spus un alt alegător.

Rădăuțenii au reținut eforturile președintelui de a apăra cu multă tenacitate, valorile statului de drept. Guvernările PSD-ului din ultimii ani au decredibilizat democrația românească în cadrul Europei, acest lucru reieșind foarte limpede din ultimul  raport MCV pe Justiție al  Comisiei  Europene.

Este cel mai critic raport pe Justiție și acest lucru spune foarte multe despre eșecul  guvernărilor PSD în contextul funcționării  statului de drept. Este timpul prin urmare, să alegem un președinte care a demonstrat un atașament profund pentru valorile fundamentale ale statului de drept, trebuie pe 10 noiembrie să  mergem cu toții la urne,  pentru a vota Iohannis președinte!

Nu are rost să risipim voturile noastre pe candidații lipsiți de șansă, sau care s-au poziționat din start, împotriva democrației! Klaus Iohannis este singurul care merită încrederea românilor!

Prof. Dr. Daniel Hrenciuc
Purtător de cuvânt,
PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here