Orient – Transporturi speciale agabaritice desfășurate pe rute internaționale

0
1343
transport-tractor-anglia-romania

Compania Orient din Rădăuți, județul Suceava este una dintre puținele companii de transport acreditate din țară să efectueze transport agabaritic de marfă în toate țările din Uniunea Europeană, având permise de transport pentru întreg anul.

Orient desfășoară servicii de transport agabaritic de mari dimensiuni, având posibilitatea de a transporta mărfuri agabaritice de până la 40 metri lungime, până în 8.5 metri lățime, până în 4.5 metri înălțime și până în 250 tone ca și greutate.

Compania este una de încredere, cu un portofoliu bogat de clienți, atât persoane fizice cât și juridice, companii mici sau companii internaționale foarte mari. Toate transporturile efectuate beneficiază de o poliță de asigurare CMR cu valoare de 2 000 000 euro.

Vom prezenta în continuare 3 transporturi speciale desfășurate de Orient în ultima perioadă:

  1. Transport excavator pe ruta Germania – Moldova

Transportul acestui excavator a durat 6 zile, parcurgându-se 2250 km în 5 țări, în condiții de maximă siguranță. Utilajul, de dimensiuni mari, cu greutatea de 22.5 tone a fost transportat cu ajutorul unui trailer cu 3 axe iar manipularea lui a fost efectuată cu ajutorul rampelor.

  1. Transport manipulator pentru piese forjate pe ruta Bulgaria – Anglia

Aceste manipulatoare sunt din ce în ce mai importante datorită creșterii cererii lor în anumite sectoare industriale. Cu un gabarit foarte mare, manipulatorul a avut nevoie de un transport special, iar compania Orient a fost aptă să realizeze transportarea sa.

Astfel, Orient a recurs la un trailer cu 5 axe pentru transportul manipulatorului cu greutatea de 53 tone, lungimea de 11 metri, lățimea de 3.6 metri și înălțimea de 3.5 metri. La descărcarea acestuia din Sheffield, Marea Britanie dar și la încărcarea sa din Ruse, Bulgaria, s-a folosit o macara.

  1. Transport tractor agricol pe ruta Anglia – România

De curând, compania Orient a avut ocazia de a transporta un tractor John Deere și un pulverizator din Anglia în România. Transportul a durat 7 zile, s-au parcurs circa 2400 km, iar tractorul cu greutatea de 14.8 tone și cu dimensiunile de 650x290x330 cm și pulverizatorul cu greutatea de 4.8 tone au ajuns cu bine la destinație.

Pentru transportul acestora s-a folosit un trailer cu 3 axe, acordându-se atenție sporită pe parcursul întregului proces de transport dar și în timpul încărcării și al descărcării acestora.

Toate aceste transporturi dar și celelalte care fac parte din portofoliul companiei Orient, au beneficiat de poliță individuală de asigurare pentru un plus de siguranță.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here