Primăria Rădăuți va efectua un aviotratament pentru combaterea țânțarilor și a muștelor

0
1829
Tratament pentru combaterea tantarilor cu elicopterul

Primăria Rădăuți va efectua un aviotratament pentru combaterea țânțarilor și a muștelor în data de 15 Iunie, între orele 19:00 și 21:00 și pe data de 16 Iunie între orele 06:00 și 08:00.

Problema numărului mare de țânțari din municipiu a fost ridicată într-o sesizare transmisă către primărie de către președintele TNL Rădăuți, Tibeică Silviu-Cătălin cu câteva zile în urmă.

Tratamentul împotriva țânțarilor și a muștelor va fi aplicat cu un elicopter specializat, dotat cu instalație de dispersie, în zonele cu aglomerație locativă mai mare și în zonele unde se află mai mulți arbori din zona centrală. Substanța insecticidă utilizată va fi Aqua K-Othrine EC 250, iar solventul va fi apa.

Substanța Aqua K-Othrine combate toate insectele dăunătoare din igena publică, cum sunt  țânțarii, muștele, moliile și viespile din zona urbană. Aceasta acționează prin ingestie și contact, asigurând o activitate bioacidă și un efect de șosc de 24 de ore în aer și până la 60 de zile pe suport.

Se recomandă evitarea deplasării, contactului cu pielea, cu ochii sau ingestia în intervalele de timp menționate mai sus.

 

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here