Medicul Cătălin Tibeică, președintele TNL Rădăuți: „dacă tinerii vin în număr mare spre noi, înseamnă că facem ce trebuie”

0
2213
Tibeica Silviu-Catalin

În ultimele săptămâni, un număr mare de tineri au decis să se înscrie în organizația TNL Rădăuți. Aparent, o inserție solidă de tineri în rândurile liberalilor rădăuțeni pare să corespundă unui trend.

În realitate, este vorba despre tineri educați, medici, profesori, ingineri, informaticieni sau elevi cu rezultate bune la învățătură. Aceștia au optat pentru organizația TNL Rădăuți în urma unor analize serioase, raționale.

Este vorba exact tocmai de acel segment social de care România are atât de mare nevoie pentru a se reconstrui. Tinerii educați reprezintă membrii cei mai numeroși ai TNL Rădăuți, alcătuind o echipă care se sudează din mers, fiind implicată aproape zilnic, în campania electorală de realegere a președintelui Iohannis.

Tinerii liberali rădăuțeni s-au deplasat la Vicovu de Sus, Milișăuți, Marginea și Sucevița unde au bătut din poartă în poartă, discutând cu oamenii aflați la târgurile săptămânale organizate în localitățile menționate.

Tibeica Silviu-Catalin cu echipa TNL Radauti la Vicovu de Sus

Au inițiat o campanie inedită pe biciclete, pe traseul Rădăuți – Volovăț – Marginea – Horodnicul de Jos și retur, depășind astfel,  sfera îngustă a unor bârfe la colț de stradă, specifice PSD-ului.

Liberalii rădăuțeni preferă o campanie electorală elegantă,  folosind un limbaj civilizat și constructiv. Acest gen de a face campanie, a atras interesul tinerilor, iar în multe cazuri, aceștia au decis să se înscrie în TNL Rădăuți. Este un semn bun, mai ales că tinerii îl susțin masiv pe Klaus Iohannis.

Fac un apel la toți tinerii, indiferent de culoarea lor politică: pe 10 noiembrie, votați Iohannis, președinte al României! Demonstrați maturitate și respect pentru România! Vă asigur, că nu veți regreta! Vă mulțumesc anticipat!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here