Tibeică Silviu-Cătălin, președintele TNL Rădăuți, îndeamnă tinerii să se prezinte la vot pe 10 Noiembrie

0
1362
Tibeica-Silviu Catalin si Klaus Iohannis

Tânărul medic, Tibeică Silviu-Cătălin, președinte TNL Rădăuți, îndeamnă tinerii să se prezinte la vot pe 10 Noiembrie și să-și exercite dreptul contribuind la schimbarea României în bine.

„În ultimul timp, în organizația TNL Rădăuți s-au înscris noi membri. Fie că vorbim despre elevi, studenți, sau absolvenți ai unor facultăți de profil, organizația noastră crește. Mă bucur să constat personal entuziasmul acelora care vin alături de noi, dorind astfel să se implice în proiectele de interes pentru tinerii din Rădăuți.

Tinerii sunt cei mai conectați la adevărata schimbare de care are nevoie o comunitate și acest lucru reprezintă cu adevărat un fapt pozitiv. Apreciez entuziasmul noilor mei colegi, cu atât mai mult cu cât ei au făcut primul pas spre TNL Rădăuți.

În aceste zile, organizația TNL Rădăuți este foarte implicată în campania de realegere a președintelui Iohannis pentru obținerea unui al doilea mandat de președinte al României. Ne-am deplasat în mai multe localități limitrofe Rădăuțiului și am constatat sprijinul cetățenilor pentru realegerea lui Iohannis.

Este foarte important ca tinerii să se prezinte pe 10 noiembrie la vot, pentru a contribui astfel la restartarea României, la salvarea acesteia de la dezastrul produs de guvernările PSD. Tineretul poate constitui cu adevărat o forță a schimbării în bine a țării, însă numai dacă se  va mobiliza exemplar.

Președintele Iohannis pune un mare accent pe solidaritatea dintre generații. Pesediștii s-au focalizat doar asupra pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale, excluzându-i pe ceilalți. Am decis să rămân în țară tocmai pentru a mă implica în proiectul liberal de relansare a României pe orbita bunăstării și modernizării în stil european.

Îi învit pe  tineri să ni se alăture în echipa liberală, pentru a contribuie împreună la restaurarea normalității în România. Dacă ne dorim – așa cum spune sloganul- o țară ca afară, atunci trebuie să ne implicăm, onest și activ, în proiectul Iohannis.

Doresc să le mai transmit  ceva tinerilor:  pe 10 noiembrie, veniți cu toții la vot!  Susțineți-l pe Iohannis! Este singurul candidat care au reușit să țină piept cu bio ofensivei PSD-ului! Iohannis este singurul care a reușit să ne salveze țara de la dictatura roșie și să o mențină în Europa!

Președintele ne-a promis că se va lupta pentru ca Moldova să beneficieze de o autostradă, readucând astfel normalitatea în locul dezastrului PSD. Putem să-l scoatem pe Iohannis președinte, chiar din primul tur, reînscriind astfel, România pe drumul spre normalitate!”

 

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here