Organizația PNL Rădăuți salută investirea guvernului Orban

0
964
Guvernul Orban

Liberalii rădăuțeni sunt mulțumiți de investitura guvernului Orban. Acest fapt reprezintă o victorie a democrației, a declarat Dumitru Mihalescul, președintele organizației PNL Rădăuți.

Ludovic Orban și-a demonstrat calitățile de abil politician, iar faptul că parlamentari de la alte partide au preferat să voteze guvernul liberal, reprezintă o dovadă de încredere și de maturitate politică. România are o situație foarte dificilă în acest moment, fiind nevoie în acest sens, de adoptarea unor măsuri urgente adecvate pregătirii pentru iarnă.

PSD și-a arătat adevărata sa față, parlamentarii săi preferând să nu se prezinte la serviciu. Viorica Dăncilă le-a mai demonstrat odată românilor, faptul că n-a înțeles nimic din îndatoririle unui premier, statut de care în permanență s-a achitat penibil. Practic, n-a mai existat în istoria recentă a României, un premier atât de slab în raport în raport de obligațiile sale constituționale.

Liberalii rădăuțeni s-au mobilizat exemplar sub coordonarea deputatului Dumitru Mihalescul, pentru obținerea unui rezultat cât mai bun în favoarea lui Iohannis, duminică 10 noiembrie.

Tineretul liberal coordonat de către medicul Cătălin Tibeică, s-a implicat activ în această campanie electorală. Mizăm pe conștientizarea de către electoratul rădăuțean a importanței prezenței lor la vot, pe data de 10 noiembrie.

Un vot în favoarea lui Iohannis, reprezintă un vot pentru normalitate, o contribuție directă la modernizarea statului precum și la recuperarea democrației grav afectată de către guvernările PSD. În cazul nostru, Iohannis ne-a garantat întreaga sa susținere  pentru realizarea autostrăzii Moldova.

Guvernele pesediste n-au arătat nici cel mai mic interes pentru acest proiect atât de necesar, preferând populismul și demagogia timp de 30 de ani. Sub guvernările PSD-ului, România a ajuns să fie depășită și de Bulgaria, fiind singura țară din UE unde MCV încă este funcțional. Dezastrul lăsat de către guvernările PSD trebuie conștientizat de către români, precum și nesustenabilitatea măsurilor adoptate în timpul guvernărilor Liviu Dragnea&Viorica Dăncilă.

Avem toată încrederea în maturitatea și înțelepciunea politică a rădăuțenilor, demonstrate în chip  fericit cu ocazia alegerilor europarlamentare din 26 mai a.c. Mizăm pe o susținere cât mai mare pentru Klaus Iohannis, duminică, 10 noiembrie.

Vă mulțumim și vă asigurăm de întreaga noastră considerație!

Prof. Dr. Daniel Hrenciuc,
Purtător de cuvânt,
Organizația PNL Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here