Dumitru Mihalescul: „Votul din 24 noiembrie este un vot crucial pentru viitorul României”

0
1007
Dumitru Mihalescul PNL

Pe 10 noiembrie rădăuțenii au votat masiv în favoarea președintelui Klaus Iohannis. Votul rădăuțenilor reprezintă o dovadă clară a opțiunii lor europene, precum și un semnal clar al faptului că electoratului s-a săturat de demagogia celor de la PSD.

Ne dorim realizarea autostrăzii Moldovei, care va putea facilita  modernizarea  și accesul investitorilor în zonă, obiectiv care va putea fi realizat în urma realegerii lui Klaus Iohannis în calitate de  președinte al României. Guvernul Orban este la curent cu  nevoile județului Suceava și va susține toate  investițiile  care pot  valorizeze potențialul deosebit al zonei noastre.

Este foarte important pentru noi toți să conștientizăm faptul că votul din 24 noiembrie atârnă greu în  proiectele noastre de viitor. Trebuie să dăm dovadă de un spirit civic exemplar și să votăm Klaus Iohannis președinte! Președintele se bucură de foarte mult respect în Europa și a demonstrat că are calități de luptător în bătăliile pe care le-a câștigat cu PSD-ul pentru salvarea statului de drept!

Klaus Iohannis a reușit să-și reconfirme statutul său de garant al statului de drept, realitate cunoscută și extrem de apreciată pe plan european. Tocmai din acest motiv, pe 24 noiembrie trebuie să ne mobilizăm foarte bine pentru a ne susține prin vot președintele!

Votul nostru are în acest context o valoare deosebită. Este instrumentul oferit de către democrație și confirmat de sacrificiile tinerilor în evenimentele din decembrie 1989. Acum la 30 de ani, suntem chemați din nou la urne să ne confirmăm prin vot opțiunea noastră europeană.

Este vital să ne prezentăm cu toții la urne pe 24 noiembrie și să votăm Klaus Iohannis președinte al României! Vocația noastră europeană este confirmată de către matricea noastră bucovineană, astfel încât votul din 24 noiembrie nu va face altceva decât să reînscrie România pe drumul său european întrerupt de către guvernările PSD!”

Dumitru Mihalescul
Deputat PNL în Parlamentul României

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here