Revizia aparatului de aer conditionat

0
1397
Aparat aer conditionat

Puteți planifica înainte de venirea verii revizia aparatului de aer conditionat, fiind cel mai bun moment pentru a pregăti aparatul de aer condiționat pentru vremea caldă. În acest fel, nu vă veti  afla pe o listă de așteptare atunci când activitatea va începe si veți fi linistiti de fiecare dată când porniți aparatul de aer condiționat.

Intr-adevăr, veți avea nevoie de un furnizor de servicii HVAC certificat pentru a face mentenanta, adica de un service autorizat. Chiar dacă considerati ca va descurcati de unul singur sa faceti revizia, mai există unele lucruri care necesită echipament profesional și experiență.

In situatia in care unitatea dumneavoastra de climatizare se afla in garantie, revizia trebuie efectuata de un furnizor de servicii agreat de producator, altfel existand riscul pierderii garantiei.

Schimbarea si curatarea filtrului de aer este un lucru ușor pe care îl poți face singur.

Dacă aveți încălzire provenita de la un aparat de aer conditionat inverter Daikin de 9000 btu, același filtru funcționează pentru incalzire și pentru racire.

Nu uitați ca filtrul functioneaza precum un ecran care captează tot praful, resturile, alergenii și alte particule pe care nu doriți să le respirați.

Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să găsiți unde se află filtrul. De acolo, glisați-l pe cel vechi și glisați-l în cel nou.  Acesta este un pas rapid și ușor către o răcire excelentă și care contribuie la scaderea facturilor de energie toată vara.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here