Mocasinii mereu la moda

0
859
Mocasini

Poate cei mai eleganti pantofi ai vremurilor noastre, mocasinii sunt ultimele piese de încălțăminte rafinate și clasice din mai multe motive. Ușor de incaltat și măgulitori într-o gamă largă de materiale, mocasinii sunt moderni si vor  rămâne in trend. Nu ar trebui să vă simțiți vinovat pentru a investi în acest stil de încălțăminte, având în vedere că sunt minimalisti și ușor de adaptat pentru diferite aspecte și anotimpuri. Fiți conștienți, însă, că modul în care stilați mocasinii este incredibil de important.

Mocasinii sunt un stil clasic de pantofi care nu prezintă șireturi sau alte elemente de fixare. De obicei sunt confecționati din piele sau piele de căprioară și au forma unui mocasin cu toc plat. Deși au început ca pantofi casual, mocasinii sunt astăzi purtati cu o varietate de ținute pentru o serie de ocazii, inclusiv multe care sunt formale.

Tipuri de mocasini barbatesti:

Penny Loafer

Unul dintre cele mai tradiționale stiluri, Penny Loafer este un pantof elegant. De asemenea, este versatil, ceea ce face o achiziție excelentă. Numele a fost stabilit în anii 50, când s-a bucurat de o popularitate profundă la studenții pregătitori. Pantoful a apărut ca o piesa clasică americană, prezentând predominant în ținute colegiale din toată țara. A fost o opțiune preferată de pantofi datorită stilului său simplist și adaptabilității ușoare. Astăzi, modelul Penny Loafer este un nod din trecut și este disponibil într-o serie de materiale diferite, pe gustul fiecărui gentleman.

Tassel Loafer

Incredibil de elegant, mocasinii cu ciucuri sunt preferatii nostri dintre numeroasele stiluri în care acest pantof vine. Curat, simplu, cu jocul unui singur ciucur pe fiecare pantof, acesta este perfect pentru garderoba ta. Este o oda umilă pentru marele stil european, aluzie la îmbrăcămintea clasică italiană. În timp ce partea din fata cu ciucuri este adesea confecționată din piele sau pielea de căprioară, este o altă alegere excelentă. De asemenea, piele de căprioară vă va oferi o libertate mai mare atunci când doriti  să vă adaptați mocasinii  cu ciucuri la diferite coduri vestimentare.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here