Dumitru Mihalescul solicită informații despre deficitul de personal la nivelul Poliției române și cifra de școlarizare pentru anul 2020

0
1026
Dumitru Mihalescul critica dur PSD-ALde

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, solicită Ministrului Afacerilor Interne, domnului Marcel Ion Vela, informații despre deficitul de personal la nivelul Poliției române și cifra de școlarizare pentru anul 2020.

Domnule ministru,

Vă rog să-mi permiteți să vă felicit pentru învestirea în funcția de ministru, să vă urez succes în realizarea obiectivelor pe care vi le-ați propus și să vă asigur de întreaga mea susținere la nivelul Parlamentului României.

Toți cetățenii români cunosc situația deosebit de dificilă pe care ați găsit-o la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și, în acest context, așteptările societății sunt deosebit de importante, în condițiile în care siguranța cetățeanului a fost puternic periclitată prin deciziile foarte slabe luate în ultimii ani. Una dintre primele probleme la care Ministerul trebuie să răspundă urgent este legată de deficitul uriaș de personal care se înregistrează la nivelul Poliției române, în special în mediul rural. Având în vedere că ultimul ministru a redus drastic cifra de școlarizare în învățământul de profil, vă solicit, domnule ministru, următoarele informații:

  • Care este deficitul de personal la nivelul Poliției române la nivel național și la nivelul particular al Județului Suceava?
  • Vă solicit să precizați cum anticipați să rezolvați problema interimatelor pe funcțiile de conducere din inspectoratele județene de poliție, dar și pe structurile subordonate?
  • Care este cifra de școlarizare pe care o veți propune pentru anul următor pentru școlile de ofițeri de poliție/Academia de poliție?

Solicit formularea răspunsului în scris.

Vă asigur de înalta mea apreciere,

Dumitru MIHALESCUL
Deputat PNL”

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here