Cum îți impresionezi partenera în dormitor. Cinci trucuri care merg la sigur

0
593

Orice bărbat vrea să-și ducă iubita pe culmile plăcerii în dormitor. Chiar dacă sunteți perfect compatibili în pat, vine acel moment când ai nevoie de ceva în plus pentru ca relația intimă să fie de-a dreptul spectaculoasă. Așadar ce poți face tu pentru a-ți impresiona partenera când intervine rutina în dormitor?

Iată câteva trucuri pe cât de simple, pe atât de eficiente:

 

  • Vorbește-i provocator

 

Femeilor le place să audă șoapte provocatoare când fac dragoste. Nu cuvinte murdare, ci senzuale, care să le scoată din minți. Spune-i iubitei cât este de frumoasă, cât de mult o dorești și cât de tare te înfierbântă atingerile ei. Nu uita că în cazul majorității femeilor, mintea este cea mai erogenă zonă, așa că, pe lângă mângâieri și sărutări fierbinți, cuvintele incitante sunt un stimulent perfect în dormitor.

 

  • Surprinde-o cu o jucărie erotică

 

Cine are impresia că jucăriile erotice sunt destinate exclusiv plăcerii individuale, se înșală amarnic. Găsești în orice sex shop online fel de fel de accesorii erotice pentru cupluri care garantează plăcerea ambilor parteneri. Este foarte probabil ca ea să-și dorească de mult o astfel de jucărie, dar să nu fi avut curajul să-ți spună sau să o cumpere. Asta de teamă să nu te supere, cu gândul că bărbații sunt ceva mai orgolioși când vine vorba de viața amoroasă. Așa că fă tu personal acest pas pentru a duce relația intimă la un alt nivel.

 

  • Ajut-o să fie mai încrezătoare în ea

 

Chiar dacă vă știți de mult în cele mai intime ipostaze, multe femei încep, odată cu trecerea anilor, să nu mai fie atât de încrezătoare în ele cu privire la aspectul fizic. Lipsa încrederii în sine este principalul inamic al unei relații intime ideale. O poți ajuta în acest sens propunându-i, de exemplu, o sesiune foto nud sau cumpărându-i o lenjerie intimă extrem de provocatoare. Și în acest caz ajută vorbele. Așadar, complimentează-i des fiecare părticică a corpului. 

 

  • Schimbă ritmul și mișcările

 

Care sunt pozițiile voastre preferate pe care le adoptați cel mai des când faceți dragoste? Ei bine, este timpul să iei atitudine și să schimbi ceva în acest sens. Modificarea ritmului și a mișcărilor în timpul partidei de amor vă va ajuta să descoperiți o altă intensitate a plăcerii. Chiar dacă partenera este adepta stilului clasic de a face amor, poți încerca măcar o dată să alegi o poziție complet nouă. Sigur va fi o încercare reușită de care vă veți bucura amândoi la fel de mult.

 

  • Începe altfel jocul erotic

 

O partidă de amor va fi și mai reușită dacă începi să „pregătești terenul” cu multe ore înainte de actul propriu-zis. Poți începe chiar de dimineață, cu două-trei cuvinte incitante lăsate pe un bilețel în baie. Apoi, mesaje fierbinți trimise în timpul zilei, de la birou. Toate îi vor deschide apetitul pentru o partidă fierbinte de amor și o vor face să sară direct pe tine și să treacă la acțiune din clipa în care vei ajunge seara acasă.

Gata! Acum că ai aflat toate secretele pentru a-ți reîmprospăta viața amoroasă și pentru a-ți face parteneră să se reîndrăgostească de tine, nu-ți mai rămâne decât să treci la treabă.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here