Tibeică Silviu-Cătălin, președintele TNL Rădăuți premiat la Gala de Excelență a Tinerilor Liberali

0
2043
Președintele filialei municipale TNL Rădăuți, Tibeică Silviu-Cătălin a fost premiat în cadrul Galei de Excelență a Tinerilor Liberali organizată la Suceava. 
 
Liderul tineretului liberal din Rădăuți s-a implicat activ încă de la înființarea biroului politic local TNL Rădăuți până în momentul de față. Cu eforturi extraordinare să alcătuiască o echipă numeroasă de tineri dedicați, muncitori și dornici de schimbare.
Împreună cu echipa TNL Rădăuți, Tibeică Silviu-Cătălin a avut un impact direct asupra rezultatelor alegerilor europarlamentare din acest an, unde Partidul Național Liberal a câștigat chiar și în localități conduse de PSD. Munca tinerilor liberali de pe teren și experiența dobândită anterior s-a văzut chiar și mai mult în primul tur al alegerilor prezidențiale, reușind să-i aducă un rezultat favorabil președintelui româniei Klaus Iohannis în majoritatea localităților ce fac parte din colegiul 6 și 7.
În cadrul Galei de Excelență a Tinerilor Liberali au participat oficialități extrem de importante pentru Partidul Național Liberal: Robert Sighiartău – secretar general PNL, Gheorghe Flutur – președintele Consiliului Județean Suceava, Cadariu Constantin-Daniel – Senator PNL, Ioan Balan – deputat PNL, Dumitru Mihalescul – deputat PNL, Angelica Fădor – deputat PNL, Ion Lungu – Primarul Sucevei, Lucian Harșovschi – Viceprimarul Sucevei, Alexandru Salup – Președintele Organizației Județene TNL Suceava și Valentin Huianu, Președintele Organizației Municipale TNL Suceava dar și o surpriză plăcută prin prezența vice-primarului municipiului Rădăuți Bogdan Loghin, tânărul care a spus STOP dictaturii din PSD Rădăuți, motiv pentru care a fost exclus!
 
„Bună seara, dragi colegi!
Bună seara domnule președinte Gheorghe Flutur, bună seara domnilor deputați și senatori și nu în ultimul rând bună seara și bine ați revenit în dulcea Bucovină domnule secretar general al partidului național liberal Robert Sighiartau.Domnule secretar, sunteți mereu atent cu noi, vizita dumneavoastră ne bucură și ne umple inimile de speranță, nouă, tinerilor liberali din linia 1 ce luptăm alături de voi, seniorii partidului, pentru apărarea democrației alături de Președintele tuturor românilor Excelența Sa domnul Klaus Wernen Iohannis!

Doresc să adresez câteva cuvinte, în numele organizației de tineret de la Rădăuți. A fost o campanie grea. Aproximativ 100km luați la pas prin colegiul 6, sute de ore petrecute în stradă alături de cetățeni explicându-le importanța alegerii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat, uneori la ore târzii, în frig și ploaie, dar am îndurat și suportat ca niște bravi soldați ai patriei, căci știam că numai așa vom putea câștiga în fieful PSD la Rădăuți și iată că am câștigat! Felicitări dragii mei colegi.

Oamenii au din ce în ce mai multă încredere în tineri, haideți să nu îi dezamăgim! Așa-i că v-a plăcut gustul victoriei de Duminică noapte?!?! Haideți să nu ne culcăm pe o ureche și să simțim din nou gustul dulce al victoriei și Duminică seară pe 24 noiembrie când vom striga cu toții Klaus Iohannis președintele tuturor românilor!!!Doresc să îi adresez domnului președinte Klaus Iohannis următorul mesaj: Într-un municipiu relativ mic condus de un primar PSD ce și-a instalat supușii în funcții importante controlând astfel majoritatea instituțiilor din municipiu, creând panică și frică în rândurile celor care doresc schimbarea, am reușit să adunăm în opoziție la aceeași masă timp de 1 an și jumătate de zile o echipă de tineri liberali formată din : 7 medici, 5 antreprenori, 2 economiști, 2 webdesigneri și SEO experți, 1 profesor, antrenori de fitnes, agenți de vânzări, aproximativ 20 de studenți la drept, economie, IT, studii europene, asistență medicală, masteranzi și chiar un doctorand în științe medicale, la care se adaugă aproximativ 15 elevi ce vor forma în cel mai scurt timp prima organizație liberală de elevi din municipiul Rădăuți!!!!

Nimic din toate cele enumerate mai sus nu ar fi fost posibile fără o relație extraordinar de bună și strânsă cu liderul seniorilor liberali de la Rădăuți, domnul deputat Dumitru Mihalescul, omul care ne-a ajutat mereu să creștem atât de frumos aici la noi acasă iar pe această cale doresc să îi mulțumesc! Vă mulțumim domnule deputat și vă asigur de tot sprijinul nostru așa cum am dat dovadă din prima zi, în 2017, când eram o mână de oameni ce credeam în victoria PNL Rădăuți!

Toți acești tineri au venit în TNL Rădăuți deoarece cred în dumneavoastră domnule președinte și în echipa liberală de la Suceava în frunte cu președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur, cel care a reușit performanța de a aduce aproximativ 1 miliard de euro în județul Suceava!!!

În final mă adresez seniorilor spunându-le că la Rădăuți am demonstrat că printr-o relație foarte bine sudată municipiu-județ, și aici mă refer la domnul președinte al organizației județene de tineret Alexandru Salup – domnul deputat Dumitru Mihalescul – domnul președinte Gheorghe Flutur, ase pot face lucruri extraordinare cu tineri și pentru tineri (vedeți proiectele finalizate donathlon ediția 1,2,3, cupa tnl fitnes ediția 1, campanie de ecologizare editia 1,2, proiectul politica educata unde am invatat atributiile alesilor) adică, cine nu apreciază la adevărata valoare această muncă  e ori invidios, ori PRO viorica ori PRO Stan( asta de la Suceava).

Asta cu pro stan am imprumutat o de la dumneavoastra domnule presedinte trebuie sa recunosc, sunteti o sursa continua de inspiratie pentru noi!

Închei spunându-vă: am fost, suntem și o să fim în continuare alătăuri de dumneavoastră și Partidul Național Liberal pentru o Românie Normală! În numele TNL Rădăuți, vă mulțumesc!”
Tibeică-Silviu-Cătălin
Președinte TNL Rădăuți
Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here