Un nou cartier rezidențial se conturează în Suceava

1
3361
La Stejari Residence Suceava

La momentul actual, oferta de locuințe noi din orașul Suceava nu acoperă cererea mare, chiar dacă momentan există câteva proiecte imobiliare aflate în curs de dezvoltare în diferite zone ale orașului. Acest lucru îi determină  pe dezvoltatori să proiecteze  locuințe noi la standarde ridicate, cu dotări moderne oferind soluții concrete la situații care reprezintă adevărate provocări în cazul imobilelor vechi cum ar fi locurile de  parcare sau spațiile de joacă pentru copii.

De cele mai multe ori, locuința personală este poate una dintre cele mai mari investiții realizate de către o persoană pe parcursul vieții sale. Persoanele care sunt în căutare de locuințe noi sunt interesate în primul rând de facilitățile oferite de ansamblurile rezidențiale.

Ansamblu Rezidential Suceava

Astfel, Vivat Construct propune celor interesați o experiență revelatoare conturată de noul complex rezidențial numit „La Stejari Residence” care oferă apartamente noi  Suceava,  pe  strada Aleea Dumbrăvii. Ansamblul iese în evidență prin confortul locuințelor spațioase, luminoase, calde în anotimpurile reci și răcoroase atunci cand soarele arde.

Ansamblul este amplasat într-o zonă liniștită și sigură, în apropierea pădurii de stejar din Burdujeni și în apropierea Lacului Vătafului. Apartamentele de 2 și 3 camere sunt realizate într-un stil elegant și transmit o atmosferă primitoare și călduroasă. Locuințele sunt special create pentru viața de familie.

Arhitectura complexului este în stil modern, cele 31 de blocuri tip vilă având regim de înălțime P+2 etaje. Circa 200 de apartamente vor fi amenajate în cadrul acestui proiect care se desfășoară pe o suprafață de 4.7 hectare.

Apartamente noi Suceava

Complexul dispune de toate utilitățile necesare precum rețea de apă potabilă și canalizare, electricitate, gaz, fibră optică, cablu TV, parcare proprie, centrală termică individuală și căi de acces asfaltate. De asemenea, noii proprietari se pot bucura de facilitățile oferite cum ar fi: teren de sport, grădiniță privată, loc de joacă pentru copii, supermarket.

Prețul unei locuințe poate porni de la 750 euro/ mp dacă se alege varianta la alb și 800 euro/mp dacă se alege varianta la cheie. În acest preț este inclus un loc de parcare. Există și varianta de rate directe la dezvoltator pentru cine nu își permite să achite suma imobilului cash.

Apartamente Suceava

De ce să alegi o locuință în noul complex „”La Stejari Residence”?

  • Poziționare optimă, liniște și sănătate.
  • Compartimentări inteligente și spații extra.
  • Standarde occidentale și siguranță.

Alege alături de reprezentanții Vivat Construct apartamentul potrivit stilului tău de viață. Ia legătura cu aceștia la numărul de telefon 0747 225 000. Mai multe detalii despre complex poți afla accesând pagina web www.lastejariresidence.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here