Damifor Tehnic – foraje puţuri apă şi studii geotehnice

0
2994
Studio geotehnic Radauti

Damifor Tehnic este o companie din Rădăuţi specializată în foraje pentru alimentări cu apă, studii geotehnice, foraje geotermale, micropiloţi şi alte servicii conexe.

Compania este recomandă de experienţa acumulată de-a lungul timpului în domeniul geotehnic şi cel al construcţiilor. Damifor stă la dispoziţia clienţilor, ca şi partener de încredere, profesionist şi prompt.

În efectuarea serviciilor, Damifor Tehnic se foloseşte de echipamente şi utilaje de foraj profesionale, moderne, capabile să foreze la adâncimi foarte mari în condiţii extrem de dificile.

Foraje puturi apa Damifor Tehnic

Printre dotările celor de la Damifor se evidenţiază Penetrometru Pagani TG63/150, Instalaţie Foraj Beretta T26, dar şi Instalaţie Foraj Beretta T47/S. Aceste utilaje profesionale de referinţă au fost achiziţionate prin programul REGIO.

Echipa celor de la Damifor Tehnic este experimentată, bine instruită şi orientată către cele mai performante rezultate. Bazându-se pe o echipă profesionistă şi utlizând tehnologie de ultimă generaţie, întocmesc în condiţii sigure şi economice documentaţiile necesare pentru toate fazele de proiectare.

Serviciile acestora se extind într-o zonă foarte mare acoperind judeţele Suceava, Botoşani, Bacău, Bistriţa, Neamţ şi Iaşi. Mai mult decât atât, aceştia se deplasează oriunde în România pentru a realiza studii geotehnice şi foraje. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei legătura cu cineva din cadrul firmei.

Solicită oferta celor de la Damifor Tehnic accesând www.damifor.ro, apelând la 0746 678 345 sau trimiţând un e-mail pe office@damifor.ro.

Foraje Puturi apa Suceava

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here