Servicii Comunale Rădăuți repară centralele termice și asigură cetățenii de începerea demersurilor înlocurii acestora

0
543

Centralele termice ale municipiului Rădăuți au creat probleme săptămânile trecute, însă au fost rezolvate de Servicii Comunale Rădăuți și se fac demersuri în înlocuirea acestora.

În cursul săptămânii trecute la centrala termică a municipiului Rădăuți au fost efectuate o serie de lucrări de reparații.

Jecalo Adi Gheorghiță, administratorul unic al S.C. Servicii Comunale S.A. Rădăuți asigură cetățenii că începând de vineri cele două centrale termice funcționează din nou în parametrii normali.

Acesta spune că problemele au fost cauzate de gradul de uzură ridicat al centralelor termice, acestea fiind ieșite din garanție de 3 ani de zile. Cu toate acestea, precizează că mentenanța a fost asigurată, iar personalul a fost pe baricade pentru a rezolva situațiile la timp.

Mai mult decât atât împreună cu primarul municipiului Rădăuți a început demersurile în înlocuirea centralelor termice. Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a ales să meargă pe 2 fronturi pentru rezolvarea problemei: a început și demersurile pentru accesarea fondurilor europene, cu toate acestea fiind proceduri de durată, a și alocat fonduri din bugetul local pentru a investi într-o centrală termică nouă.

Servicii Comunale Rădăuți își cere scuze pentru situațiile neplăcute prin care au trecut rădăuțenii și îi asigură că sunt pe baricade pentru a rezolva eventualele viitoare probleme cu centralele termice și speră ca măcar una din cele două să fie înlocuite în câteva luni.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here