Comuna Voitinel, orientată spre dezvoltare și în 2022

0
1426

Comuna Voitinel, o comună exemplu cu peste 5000 de locuitori din județul Suceava, ce are asfaltate sau betonate aproape toate străzile, pornește cu dreptul în anul 2022 și continuă cu planuri de dezvoltare.

Voitinel este o comună aflată la 15 km de municipiul Rădăuți și beneficiază de o dezvoltare accelerată în ultimii ani datorită implicării administrației locale și a primarului comunei, doamna Maria Pleșca.

Doamna primar, Maria Pleșca, a precizat faptul că este mulțumită de aportul locuitorilor față de primărie în anul 2021, având un grad de colectare a taxelor și impozitelor de 89%. Mai mult decât atât este mulțumită de proiectele realizate în 2021, atingându-și toate obiectivele.

După dezvoltarea infrastructurii, instituțiilor publice pentru îmbunătățirea educației, implementarea programului de aducţiune apă-canal, construirea unei săli de sport, punerea în funcțiune a unei stații de epurare și multe altele, planurile administrației locale nu se opresc aici.

Aprobarea bugetului local a fost executată pentru anul 2022 și a fost alocată o proporție de 60% din buget pentru dezvoltarea comunei.

Maria Pleșca, primarul comunei Voitinel, menționează o parte dintre proiectele anului 2022:

  • Realizarea unui centru medical modern;
  • Extinderea unei rețele de curent electric;
  • Amenajarea centrului comunei Voitinel pentru decongestionarea traficului rutier.
Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here