Gata cu umiditatea excesivă! Alege un dezumidificator Turbionaire Smart

0
1528
Dezumidificator de aer

Dacă de ani de zile te confrunți cu problema umidității excesive și cu efectele negative ale acesteia, atunci este momentul să iei atitudine și să uiți de această problemă prin folosirea unui dezumidificator. Un astfel de dispozitiv poate veni în ajutorul oricărei persoane care are nevoie de o soluție rapidă pentru a îndepărta umiditatea excesivă din locuința sa și pentru a nu mai întâmpina tot felul de probleme precum mucegai, igrasie, probleme respiratorii sau reacții alergice.

Cum ne putem da seama când umiditatea este prea mare?

Umiditatea trebuie să fie cuprinsă undeva între 45-55%, maxim 60%, pentru a putea discuta de un confort pentru corpul uman și de un mediu propice pentru mobilier sau pereții casei. Faptul că umiditatea dintr-o locuință sau dintr-o încăpere este prea ridicată poate fi indicat de un aparat care poate măsura umiditatea, fie că vorbim de un termometru clasic care are și posibilitatea de a indica umiditatea, fie că vorbim de un aparat multifuncțional cu termometru, higrostat, ceas și dată. O altă variantă prin care ne putem da seama dacă umiditatea este dincolo de pragul de confort este atunci când simțim că este prea cald pe timpul verii sau prea frig în cameră pe timpul iernii, cu toate că termometrul indică temperaturi optime pentru fiecare anotimp. Iar dacă observăm spori de mucegai pe pereți sau igrasie, sau avem probleme frecvente cu iritarea căilor respiratorii, atunci putem să avem certitudinea că umiditatea nu se încadrează în limitele optime și este momentul să apelăm la o soluție pentru a readuce acest parametru în limitele optime.

Soluția optimă împotriva umidității excesive – dezumidificator Turbionaire Smart

Dacă ai ajuns la concluzia că umiditatea îți tot creează diverse probleme și că ai nevoie de o soluție, atunci te îndemn să alegi cu încredere dezumidificator Turbionaire Smart. Un astfel de dezumidificator poate elimina până la 12 litri sau chiar 16 litri de apă pe zi într-un mod foarte silențios. Mai mult decât atât, oricare dintre modelele de dezumidificatoare Turbionaire Smart pot fi controlate cu ajutorul unui panou digital cu display LED și prin funcția timer. Astfel, nu trebuie să ai grijă mereu dacă să pornești sau nu dezumidificatorul pentru că acesta va porni singur atunci când umiditatea trece de un anumit prag. Funcția auto-restart este un alt beneficiu oferit de un dezumidificator Turbionaire Smart, această funcție fiind ideală în cazul în care există o pană de curent. Orice dezumidificator Turbionaire Smart oferă eficiență energetică la cel mai înalt nivel.

Cumpără dezumidificator Turbionaire Smart de pe Dezumidificator.ro

Dacă această descriere a unui dezumidificator Turbionaire Smart te-a convins că acest dispozitiv este cea mai bună alegere pentru a scăpa de problema umidității din locuința ta, atunci trebuie să știi că poți găsi diverse modele de astfel de dezumidificatoare pe Dezumidificator.ro. Dezumidificator.ro este partener ale renumitului Intax Trading și este distribuitor al unora dintre cei mai renumiți producători din domeniul dezumidificării aerului precum Stadler Form sau Turbionaire. Pe lângă comercializarea produselor de dezumidificare a aerului, Dezumidificator.ro oferă și servicii de consultanță sau de service.

Spune STOP umidității prea ridicate din locuința ta alegând un dezumidificator Turbionaire Smart de pe Dezumidificator.ro!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here