Bărbat rămas fără mâini are nevoie de bani de proteze bionice

0
9192
Constantin Cazac fara maini

Constantin Cazac, un bărbat în vârstă de 40 de ani, fost instructor auto în Rădăuți, a rămas fără mâini în urma unui accident de muncă în agricultură. Bărbatul s-a împiedicat și a căzut cu mâinile într-un utilaj agricol cu care muncea pământul.

Conform rudelor, bărbatul era foarte apreciat atât de angajatorul său actual, cât și de foști angajatori și era un om foarte activ și harnic. Cu toate acestea, accidentul i-a schimbat viața și l-a transformat într-un om invalid.

Constantin Cazac a trecut prin momente îngrozitoare după accident și a stat în spital aproximativ 2 luni. În momentul de față se află acasă la locuința sa din Bădeuți și își dorește să poate să-și folosească mâinile din nou.

Acesta are nevoie de două proteze bionice extrem de scumpe pentru situația sa financiară. Costul unei proteze este între 30.000 și 80.000 de euro și având în vedere că acesta are nevoie de două este cu mult peste ce și-ar putea permite.

Persoanele ce își doresc să îl ajute pe Constantin Cazac să își recapete mâinile și să ducă din nou o viață normală îl pot ajuta depunând bani în următoarele conturi deschise la BRD Rădăuți:

RO08BRDE340SV72207713400 – Donații în EURO
RO12BRDE340SV72207633400 – Donații în RON

Urmărește povestea lui Constantin Cazac în video-ul de mai jos:

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here