Combate umiditatea excesivă din orice spațiu folosind un dezumidificator de aer de pe Turbionaire

0
1738

Fie că vorbim despre o locuință, despre un birou sau despre o bibliotecă, umiditatea excesivă reprezintă o mare problemă și un risc la adresa sănătății. Pe lângă disconfortul resimțit la nivelul corpului, mai ales atunci când este și o temperatură foarte ridicată, umiditatea excesivă poate duce la apariția de probleme respiratorii, alergii, dureri de cap, dar și la apariția mucegaiului. Ei bine, oricare dintre aceste probleme care pot fi cauzate de umiditatea excesivă din locuință sau de la birou poate fi rezolvată cu ajutorul unui dezumidificator de aer.

Dezumidificatorul de aer este un aparat conceput pentru a reduce umiditatea excesivă dintr-un spațiu interior astfel încât să asigure un nivel optim al umidității, nivel care trebuie să fie cuprins între 45% și 55%. Tehnologiile folosite pentru realizarea unui dezumidificator de aer permit acestui aparat să regleze vaporii de apă dintr-un spațiu și să asigure un aer mai curat și mai propice pentru a fi respirat. În plus, un dezumidificator de aer este foarte util pentru a uita de probleme precum apariția igrasiei, apariția unui miros neplăcut datorită umidității excesive care s-a impregnat în mobilă și în covoare, dar și pentru combaterea condensului ce poată să apară pe geamuri.

Oferta de astfel de aparate pentru eliminarea umidității excesive este foarte diversificată și numeroasă. Piața de dezumidificatoare de aer a crescut constant în ultimii ani. Dacă ai probleme cu umiditatea și vrei să scapi de aceste probleme, atunci dezumidificatoarele produse de Turbionaire sunt cea mai bună alegere.

Dezumidificatoarele de aer produse de către Turbionaire sunt extrem de ușor de folosit, foarte compacte și foarte elegante. Aceste dezumidificatoare de aer Turbionaire sunt alegerea optimă atât pentru acasă, cât și pentru birou. În funcție de suprafața spațiului unde dorești să folosești un dezumidificator de aer de la Turbionaire, poți opta pentru modelele Smart 12 și Smart 16. Oricare dintre aceste modele de dezumidificatoare de aer ai alege, trebuie să știi că vei beneficia de un panou de control cu display LED, de funcția de auto-restart prin care aparatul repornește după o eventuală pană de curent și de funcția timer prin care aparatul pornește atunci când nivelul de umiditate a depășit pragul setat.

Dezumidificator Smart 12

Un mare avantaj al dezumidificatoarelor Turbionaire îl reprezintă faptul că sunt extrem de silențioase, astfel putând fi folosite chiar și în dormitor. Dezumidificatorul Smart 12 elimină până de la 12 litri de apă în 24 de ore și este recomandat pentru o suprafață de până la 17 de metri pătrați, pe când dezumidificatorul Smart 16 elimină până la 16 litri de apă în 24 de ore pentru spații având până la 65 de metri pătrați.

Turbionaire oferă și dezumidificatoare de aer profesionale, pentru spații foarte mari precum biblioteci, muzee, depozite sau spații tehnice, iar modelul de astfel de dezumidificatoare de aer este PRO 50. Un dezumidificator Turbionaire PRO 50 poate elimina până la 53 de litri în 24 de ore.

Aceste modele de dezumidificatoare de aer pot fi găsite în magazinele Intax Trading și ale partenerilor acestei firme. Intax Trading comercializează de peste 15 ani echipamente de ventilație și curățare a aerului ale celor mai renumite brand-uri din aceste domenii, așa cum este de altfel și Turbionaire. Dacă vrei să te bucuri de cel mai curat aer în locuința ta sau la birou și să combați umiditatea excesivă, alege dezumidificatoarele de aer de la Turbionaire.

dezumidificator-de-aer-turbionaire-smart-12-intax-1522226762

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here