Beneficiile unei masini de inchiriat automate

0
1288
BMW seria 5

Problema motoarelor cu transmisie manuală este destul de interesantă. În mod ciudat, în diferite părți ale lumii, diferite domenii de transmisie par să domine. De exemplu, în marea majoritate a țărilor europene, mașinile automate sunt în minoritate. De fapt, în Marea Britanie, doar 25% din mașinile vândute au o cutie de viteze automată. În SUA, poate fi dificil să conduci o mașină cu transmisie manuală. Asta pentru că doar 5% din mașinile vândute în SUA sunt manuale.

Această preferință pentru un tip de transmisie poate provoca probleme. Cei care călătoresc în Europa din Canada sau din SUA pot găsi o mașină de închiriat automată dificil de condus. Aceasta nu este o problemă atât pentru cei care vizitează SUA și Canada din Europa, deși  mașinile de închiriat manuael sunt rare, cei care au trecut testul de conducere într-o mașină manuală pot conduce în mod legal ambele tipuri de vehicule.

  • Călătorie mai ușoară
  • Nu se schimbă viteza pentru călătorii lungi mai relaxante
  • Nu există modificări constante ale vitezelor în trafic
  • Piciorul stâng poate să se odihnească
  • Aveți două mâini la volan în orice moment

Care sunt nevoile dvs. de drum?

În cele din urmă, tipul de transmisie cel mai potrivit pentru dvs. depinde de vehiculul cu care vă simțiți mai confortabil și de tipul de conducere pe care intenționați să îl faceți. Daca mergeti mult in oras, transmisia automata este de preferat, deoarece piciorul stang nu este solicitat pentru schimbarea treptelor de viteza. La drum lung in schimb, experienta unei cutii de viteze manuala este pentru unii superioara, avand control deplin asupra puterii masinii intr-un anumit moment.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here