Agrofuraje – distribuitor de făină albă de grâu în județele Suceava și Botoșani

0
1861
Agro Furaje Ind

Făina se face prin măcinarea grâului. Boabele de grâu sunt zdrobite, măcinate și cernute pentru a produce o pulbere fină. Calitățile făinii astfel produse vor depinde de tipul de bob de grâu și de procesul de măcinare.

Tipul de grâu este important în proprietățile făinii produse. Grâul dur și grâul moale au proporții diferite de proteine ​​și amidon. Grâul dur are un conținut mai mare de proteine ​​și un conținut mai mic de amidon decât grâul moale. Cantitatea mare de proteine ​​din grâu dur ajută la formarea de gluten și la structura pâinii. Datorită unei cantități mai mici de proteine, făina produsă din grâu moale este mai bună pentru prăjituri. Nivelurile de proteine ​​intermediare sunt utilizate în făina de patiserie, care trebuie manipulată mai mult decât aluatul de pâine sau prăjitura.

Toate tipurile de făină au în comun procesul de măcinare. Boabele de grâu sunt supuse unui tratament foarte dur pentru a face o făină fină.

Un important furnizor de făină de grâu de pe raza Sucevei și a Botoșaniului este societatea Agrofuraje IND. Făina albă de grâu furnizată este importată din Ungaria și din Moldova și se comercializează la ambalaje de 1, 2, 5 sau 25 kg.

Pe lângă faină albă de grâu, Agrofuraje comercializează o gamă variată de soluții nutriționale pentru animale la un raport calitate/ preț foarte bun: furaje pentru animale, produse Pet Shop, șroturi, tărâțe, brichete și peleți pentru încălzire.

Compania este distribuitor autorizat al produselor Evialis pe raza județelor Suceava și Botoșani. Clienții pot ridica produsele preferate direct din depozitul de pe strada Cezar Petrescu, nr 3 din Suceava, dacă nu apelează la agenții de vânzare ai companiei pentru a comanda produsele care îi interesează.

Prețurile tuturor produselor, inclusiv prețul făinii de grâu se pot afla prin adresarea unei cereri de ofertă pe site-ul web www.agrofuraje.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here