GheteFotbalOnline.ro – o gamă extrem de variată de ghete de fotbal atractive și de înaltă calitate

0
1076
Ghete de fotbal

Magazinul online GheteFotbalOnline.ro comercializează o gamă extrem de variată de ghete de fotbal atractive care sunt disponibile în multe combinații de culori și modele.

Acestea prezintă diferite funcționalități și nu sunt doar o simplă încălțăminte de protecție, ci sunt ajutoare pentru performanța jucătorilor moderni.

Magazinul a luat naștere cu peste 8 ani în urmă din dorința renumitului fotbalist român Florin Lovin. Cunoștințele și experiența acumulată în Germania stau la baza acestui business caracterizat de mult profesionalism și pasiune.

Afacerea vine atât în spijinul amatorilor de fotbal cât și în sprijinul juniorilor și profesioniștilor care doresc să achiziționeze ghete de fotbal de înaltă calitate precum și alte accesorii importante care aparțin unor branduri renumite cum ar fi Adidas, Nike, Mizuno sau Air Jordan.

Toate tipurile de ghete disponibile reușesc să ofere confort, suport, stabilitate, flexibilitate și au o bună aderență.

Pentru a mulțumi potențialii clienți și pentru a-i motiva să cumpere ghete de fotbal din acest magazin, se pun la dispoziție mai multe servicii suplimentare cum ar fi personalizarea prin inscripționare a ghetelor, plata cu cardul sau la ramburs, transportul gratuit sau livrarea produselor comandate chiar a doua zi. Firma are încheiate parteneriate cu firma de curierat Cargus și cu Raiffeisen Bank.

Ghetele procurate din magazinul lui Florin Lovin, www.ghetefotbalonline.ro, sunt unele dintre cele mai potrivite încălțări pe care le poți alege pentru performanța ta. Ele sunt create pentru a rezista și pentru a menține confortul din timpul jocului de fiecare dată

Clienții pot cumpăra din magazin următoarele produse:

  • Ghete fotbal Nike
  • Ghete fotbal Adidas
  • Ghete Fotbal Mizuno
  • Încălțăminte sport & lifestyle pentru adulți și copii Nike, Adidas și Air Jordan
  • Îmbrăcăminte sport și lifestyle Nike, Adidas și Air Jordan cum ar fi: treninguri, pantaloni trening, bluze trening, geci, jachete, hanorace, tricouri Adidas, bermude, șorturi, bluze termice, egări termici.
  • Accesorii sport Nike cum ar fi: mingi fotbal, jambiere și șosete, apărători fotbal, rucsacuri și genți, crampoane fotbal, mănuși iarnă.
Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here