Un plus de eleganță cu uși de interior din lemn masiv

0
3650
Dingotrans.ro

Peste tot în lume, casele sunt foarte diferite. Probabil că nu există două case care au exact același design. Fiecare casă are ceva diferit față de alta, poate pardoseala, poare finisajele sau poate design-ul interior. Oricare ar fi designul sau stilul unei case, există întotdeauna un obiect care potrivește cu orice și anume ușile din lemn.

Aceste uși sunt foarte flexibile. Ele vin într-o gamă largă de stiluri, dimensiuni, design-uri, culori și pot fi de asemenea personalizate în funcție de preferințile proprietarului.

Cele mai atractive uși din lemn sunt cele din lemn masiv. Lemnul este lustruit și vopsit pentru a-și intensifica frumusețea și eleganța.

La Dingotrans SRL, o societate din județul Bacău, găsești uși din lemn masiv, atât pentru interior cât și pentru exterior.

Ușile din lemn pentru interior sunt confecționate din profil stratificat cu secțiunea de 40×110, iar cu ajutorul unei garnituri cu grad mare de rezistență la uzură și îmbătrânire se realizează o etanșare perfectă. Rezistența ușilor este dată de o cepuire dublă.

Ușile realizat de către Dingotrans dețin feronerie reglabilă, mâner și cheder de etanșare. Ele pot fi livrate pe toc simplu sau cu căptușeală și pervaz. Finisajul ușilor poate fi ales de client, în funcție de preferințele sale.

Productie dingotrans

Materialele folosite de Dingotrans la realizarea ușilor din lemn pentru interior sunt materiale lemnoase dublu stratificate din esențe de rășinoase, tei, stejar sau meranti. Aceste materiale sunt uscate cu umiditatea relativă de 8-10 %. Tâmplăria poate avea un aspect natural realizat cu ajutorul unui baiț pe bază de apă sau de un lac de interior pe bază de apă. Textura lemnului poate avea un finisaj semilucios, lucios, mat sau semimat.

Pe lângă uși de interior, Dingotrans produce și alte produse precum: uși de exterior din lemn, ferestre din lemn, scări de interior, balcoane din lemn, glafuri de ferestre, produse de bricolaj.

Compania este una dintre cele mai importante firme producătoare din România de tâmplărie termopan din lemn stratificat, dispunând de o suprafață de 3000 mp în care sunt prezente fabrica companiei, birourile și depozitele aferente.

Hala DingoTrans

Sediul firmei se găsește în Tîrgu Ocna, pe strada Semicercului, nr 3. Programul de lucru este de luni până vineri între orele 8.00-18.00.

După cum se observă în portofoliul de uși de interior prezente în portofoliul firmei de pe www.dingotrans.ro/usi-de-interior-din-lemn/, eleganța si frumusețea ușilor din lemn masiv este cu adevărat de neînlocuit. Consultă site-ul celor de la Dingotrans pentru a afla mai multe detalii despre companie și despre produsele sale.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here