Tibeică Silviu-Cătălin este de astăzi VOCEA TINERILOR în Consiliul Local Rădăuți

0
1258

Tibeică Silviu-Cătălin, președintele TNL Rădăuți, a fost introdus ieri pe 28 Octombrie în Consiliul Local Rădăuți și are acum oportunitatea alături de alți colegi tineri din Partidul Național Liberal să fie vocea tinerilor din Consiliul Local.

Bogdan Loghin a fost oficial validat ca și Primar al municipiului Rădăuți. Am păstrat normele de siguranță impuse întrucat a fost prezent Gheorghe Flutur, Alexandru Moldovan și George Ciobîcă.

Miercuri 28.10.2020 am depus un jurământ! Un jurământ sacru cu mâna pe Biblie și Constituție față de toți cetățenii municipiului Rădăuți iar acest lucru mă #responsabilizează față de viitorul vostru și al urmașilor voștri, dragi rădăuțeni!

Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată echipei #PNL #TNL și vă asigur de faptul că voi rămâne același om ca și până acum, omul care a învățat de la mama că indiferent de condiția socială trebuie să asculți și să rezolvi problemele și săracului și bogatului și problemele celui aflat în bucurie și celui aflat în necaz și probleme celui bolnav și celui sănătos iar de la tatăl meu am învățat că indiferent de situație păstrarea coloanei vertebrale și echitatea să mă ghideze.

Doresc pe această cale să îl felicit pe domnul Primar Bogdan Loghin, omul care v-a demonstra că municipiul Rădăuți este o adevărată perlă a Bucovinei!

În această zi a fost votat și noul viceprimar, domnul Ciprian Tarevici, cu 12 voturi PENTRU dintr-un total de 18 consilieri prezenți. Îl felicit și îl asigur de tot sprijinul meu și al echipei de tineret.

Faptul că astăzi mă aflu în funcția de consilier local se datorează EXCLUSIV echipei TNL Radauti, ECHIPĂ fără de care nu reușeam să ne mobilizăm atât de bine în cadrul campaniei locale iar din acest motiv țin să mulțumesc colegilor pentru tot sprijinul acordat. REVERENȚĂ tineri liberali!
Mă înclin în fața voastră și vă asigur că vă voi reprezenta cu cinste în Consiliul Local!

Avem Primar, avem Viceprimar, avem Președinte CJ, avem majoritate în CJ, avem Guvern, avem sprijinul europarlamentarilor PNL la Bruxelles!
Știți ce nu mai avem din acest moment?
SCUZE!

E timpul să trecem la treabă! Pentru voi dragii mei rădăuțeni, a venit vremea faptelor!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here