ISPITESCO ne ademenește cu vinuri naturale, proaspete și gustoase

0
447

ISPITESCO, magazin de vinuri din Rădăuți, ne ispitește pe strada Ștefan cel Mare cu o gamă diversă vinuri naturale, proaspete și gustoase destinate evenimentelor, dar și îmbuteliate aproximativ 95% românești din majoritatea zonelor. 

În preponderență, vinurile provin de la crame mici, ci nu de la producători mari ce vinifică în sistem industrial.

VINURI EVENIMENTE

Vinurile destinate evenimentelor sunt 100% naturale, produse în Cotnari. Vinul poate fi achiziționat alb sec, demisec, demidulce și rose demisec.

VINURI ÎMBUTELIATE 

Vinurile îmbuteliate aproximativ 95% românești provin din majoritatea zonelor (Moldova, Dobrogea, Oltenia, Muntenia, Ardeal și Crișana). Vinul îmbuteliat comercializat este preponderent alb, rose, roșu sec și demisec. De asemenea sunt disponibile o serie de produse alb și rose, demidulce și dulce.

Crame din care se comercializează:

Vinuri liniștite: Bauer, Girboiu, Hermeziu, MaxiMarc, BallaGeza (Wine Princess), Vinarte, Budurească, Oprișor, Davino, Liliac, Rasova, La Salina, Navigo, Avincis, Domeniul Coroanei Segarcea, M1Atelier, Licorna.

Vinuri spumante: Hermeziu, Girboiu, Silvania, Petrovaselo.

Magazinul ISPITESCO poate fi găsit pe strada Ștefan cel Mare numărul 45 și este deschis de luni până vineri de la 08:30 până la 18:00 și sâmbătă de la 09:00 la 15:00.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here