IDEE DE AFACERE: Terenuri de sport cu gazon artificial sintetic

0
2295
Gazon-Artificial-Fotbal-Radauti

Gazonul sintetic acaparează din ce în ce mai mult industria sportivă datorită durabilității excepționale, siguranței și ușurinței întreținerii.

Încă de la început, terenurile cu gazon artificial au oferit o serie de avantaje pe care terenurile cu gazon natural nu le îndeplinesc.

Gazonul natural se poate transforma în noroi după o ploaie mai intensă. Dacă joci pe un câmp natural în timp ce plouă, poți să îți iei rămas bun de la iarbă și să aștepți cu nerăbdare replantarea ei. Cu toate acestea, în cazul unui teren cu gazon artificial, indiferent de condițiile meteo, totul va rămâne la fel.

Terenurile cu gazon sintetic sunt versatile și pot avea o utilizare intensă. După evenimente, gazonul natural va avea nevoie de o perioadă de recuperare înainte ca alt joc să poată fi jucat pe acesta. Dacă organizezi mai multe evenimente sportive consecutive care vor avea loc pe teren, acest timp de recuperare poate limita planurile tale.

Pentru un teren multifuncțional cu evenimente și jocuri frecvente, gazonul artificial este adesea cea mai bună soluție.

Gazon artificial sintetic

După instalare, gazonul artificial este gata de utilizare. Pregătirea gazonului natural durează mult și necesită o atenție și o îngrijire deosebită pe măsură ce se schimbă anotimpurile. Odată cu trecerea timpului, anumite zone vor rămâne neuniforme și inconsecvente. La fiecare câteva zile, trebuie sa fie cosit, iar adesea este necesar să se utilizeze pesticide, care se pot răspândi în zonele înconjurătoare. În plus, pentru menținerea lui este nevoie de o cantitate considerabilă de apă. Niciuna dintre aceste probleme asociate cu cultivarea și întreținerea ierbii nu este prezentă într-un teren cu gazon artificial.

La Hattrick Sport SRL din Rădăuți, județul Suceava, funcția de bază este realizarea și amenajarea de terenuri de sport cu gazon artificial. Terenurile amenajate sunt terenuri de fotbal, terenuri de tenis sau terenuri multisport.

Compania deține peste 8 ani de experiență în acest domeniu, oferă garanție lucrărilor sale o perioadă cuprinsă între 5 și 10 ani, produsele comercializate sunt de înaltă calitate, iar prețul practicat este unul competitiv. Cu alte cuvinte, Hattrick Sport SRL este alegerea potrivită pe piața gazonului artificial sportiv.

Gazon artificial tenis

Principalii beneficiari ai terenurilor sintetice Hattrick Sport sunt clienți din județele Suceava, Iași, Bacău, Bistrița și nu numai.

Dacă ai nevoie de sfaturi în legătură cu alegerea tipului de gazon, reprezentanții firmei îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi sprijinul în alegerea celei mai bune variante. Totodată, societatea poate asigura montajul și întreținerea profesionistă a gazonului.

Dacă dorești o ofertă de preț, poți folosi formularul de pe site-ul web www.gazonartificial.com.ro. Tot aici, poți afla informații suplimentare despre companie și despre tipurile de gazon sintetic comercializate.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here