Gazonul artificial decorativ, alegerea predominantă a deținătorilor de locuințe

0
457

Au apus vremurile în care trebuia să îți faci griji că trebuie să ajungi acasă pentru că nu ai udat gazonul sau că trebuie să-l tunzi. Gazonul artificial decorativ pare să fie alegerea predominantă a deținătorilor de locuințe când vine vorba de amenajarea exterioară a acestora. 

Într-o lume tot mai agitată și cu sarcini tot mai multe de îndeplinit în cele 24 de ore pe care le avem la dispoziție într-o zi, să-ți ușurezi și să scapi de o parte dintre activitățile cotidiene care consumă timp este o binecuvântare.

Gazonul artificial este un trend recent printre deținătorii de locuințe. În timp ce se folosea predominant la terenurile de fotbal, acest gazon artificial decorativ crește de la an la an în vânzări. Acest tip de gazon este fabricat din fibre sintetice în loc de iarbă naturală. Este timpul să iei în considerare această schimbare! De ce?

Eficient din punct de vedere al costului

Întreținerea unui gazon poate fi costisitoare. Luând în considerare materialele și munca, indiferent dacă o faci tu sau altcineva. În timp ce gazonul artificial ar putea necesita apă la curățenie, nu este necesară folosirea furtunului sau a sistemelor de stropit. Acest lucru îți economisește mai mulți bani la factura de la apă și îți reduce cheltuielile care nu sunt necesare, cum ar fi îngrijirea profesională a gazonului.

Nu necesită îngrășământ 

Nu este necesară nici o substanță chimică pentru a păstra iarba artificială proaspătă și vibrantă. Este una dintre cele mai ușoare modalități de a controla insectele, întrucât nu există murdărie sau spațiu natural de locuit. Iarba naturală oferă nutrienți și un habitat potrivit pentru insecte, șerpi și alte animale nedorite, iar înlocuindu-l cu iarbă artificială reduci șansele ca acestea să-și facă apariția.

Sigur pentru copii și animale

Gazonul artificial oferă siguranță pentru copii și animale. Acest lucru înseamnă că micii tăi copilași se pot juca cu animaluțele de companie fără să se murdărească sau să se lovească din cauza terenului natural. Mai mult decât atât, câinii iubesc gazonul artificial. Nu îl mănâncă cum fac cu gazonul natural și este mult mai ușor să cureți după ei. Și să nu mai menționăm faptul că este imposibil pentru câini să sape găuri și să-ți murdărească casa.

Arată bine pe tot parcursul anului

Gazonul artificial decorativ nu își schimbă culoarea și nu pierde din calitate în momentul în care anotimpurile se schimbă. Acest lucru înseamnă că nu vei ajunge să ai zone moarte în curte din cauza schimbărilor climatice constante. Gazonul artificial previne înghețul în timpul lunilor de iarnă, iar zăpada și ploaia nu face gazonul să-și piardă prospețimea. Astfel vei avea un gazon strălucitor pe întreaga durată a anului.

DE UNDE CUMPĂRĂM GAZON ARTIFICIAL DECORATIV?

Acum că am discutat atât de mult despre gazon artificial decorativ, probabil te întrebi de unde se poate cumpăra. Din fericire, Hattrick Sport vine în ajutorul nostru cu un magazin online dedicat gazonului decorativ: www.gazondecor.ro.

Verifică online selecția de gazon decor pentru o grădină cu aspect natural și durabilă.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here