Elevii clasei a III-a de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți au primit lecția de muzeu „Peștii apelor noastre”

0
286

„Doamna biolog doctor Carmen Florentina Oleniuc de la Muzeul de Științele Naturii Suceava a prezentat astăzi elevilor clasei a III-a de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți lecția de muzeu „Peștii apelor noastre”.

Activitatea s-a materializat într-un regal academic pe teme ihtiologice, o oportunitate extraordinară de a învăța noțiuni interesante despre peștii din țara noastră. Doamna biolog doctor Oleniuc a reușit să transmită copiilor pasiunea și dăruirea cu care își practică meseria, cei mici fiind captivați de prezentarea Power Point pe care s-a bazat lecția, de materialul didactic autentic, dar, mai ales, de entuziasmul și energia debordante, prezente pe tot parcursul activității.

Copiii au participat cu mult interes, fiind extrem de încântați de tot ce au învățat, motivați fiind și de posibilitatea implementării acestor noțiuni în proiectul clasei „Fauna și flora din zona Bucovinei”, înscris în Programul Mondial de Educație pentru Mediul Înconjurător LeAF. Acesta este inițiat de fundația Fee, operatorul național este CCDG București, se derulează în 28 de țări și are ca participanți peste 700000 de copii și adolescenți.

Mulțumim din suflet pentru lecția fascinantă de astăzi!
Vă mai așteptăm în clasa noastră cu mare drag și cu alte ocazii!”

Prof. Chidon-Frunză Mirela Școala Gimnazială „Bogdan Vodă”, Rădăuți

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here