TNL Rădăuţi invită cetăţenii la ecologizare prin intermediul campaniei #CurăţămRădăuţiul ediţia a II-a

0
1527
Campania de ecologizare #CuratamRadautiul editia a 2-a

Organizaţia TNL Rădăuţi organizează cea de-a II-a ediţie #CurăţămRădăuţiul, o campanie de ecologizare începută cu SUCCES cu câteva luni în urmă.

Întrucât Tineretul Naţional Liberal din Rădăuţi se află întotdeauna în sprijinul cetățenilor și doreşte să îmbunătăţească calitatea vieții din Rădăuți, au decis că este necesară o ecologizare treptată a municipiului.

Prima zonă ecologizată în cadrul proiectului #CURĂȚĂMRĂDĂUȚIUL a fost „Podul Vlădichii„. Împreună cu cei de la Bucovina Verde s-a strâns o remorcă plină de deșeuri!

Cea de a doua ediție din cadrul campaniei urmărește ecologizarea din zona ANL – Hipodrom și din zona Stadion – Grădina de Tir.

TNL Rădăuţi și Cabinetul Parlamentar Dumitru Mihalescul continuă astfel o campanie de ecologizare a municipiului la care suntem invitaţi să ne alăturăm. Doar ÎMPREUNĂ putem avea un oraș mai CURAT.

Tinerii liberali rădăuţeni vă pun la dispoziție mănuși, saci menajeri și o organizație plăcută, distractivă și dornică de muncă. Suntem așteptaţi să ne alăturăm inițiativei de la ora 16:00 în față la blocurile ANL din zona Hipodrom.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here