Italy Stock și Casa Bella, magazine marcă italiană în Panoramic Center

0
1635

Panoramic Center, centrul comercial de lângă Kaufland, prezintă două magazine marcă italiană cu produse de calitate superioară: Italy Stock – magazin de îmbrăcăminte și Casa Bella – magazin de produse pentru casă și grădină.

Italy Stock – magazin de îmbrăcăminte Rădăuți

Italy Stock este situat pe partea stângă, la etajul 1 din cadrul centrului comercial Panoramic Center, amplasat lângă Kaufland.

Magazinul Italy Stock ne prezintă o gamă diversă de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte, calitate superioară, marcă italiană, de la branduri de renume, dar și mărci din alte țări, precum Anglia.

Articole de îmbrăcăminte de la marile case de modă din Viena, Milano, Seravalle, Budapesta pot fi găsite în magazin.

Printre produse regăsim: articole vestimentare și încălțăminte pentru copii; genți și rucsace din piele, geci, hanorace, pulovere, paltoane, blugi, cizme, treninguri, salopete, rochițe, tricouri de vară,

Produse de la branduri precum: US Polo, Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Goodyear, Lonsdale, Calvin Klein, Yes Zee, Armani, Roberto Cavalli, Everlast, NASA, William, Givova, Virtus, Versace, New Balance, Levis, Sergio Tacchin și multe altele.

Produsele din magazin sunt actualizate constant, adaptându-se anotimpurilor și stilurilor actuale.

Mai mult decât atât prețurile sunt foarte convenabile și accesibile, iar periodic se fac oferte și clienții beneficiază de produse CADOU la o anumită sumă de bani folosită în cadrul magazinului.

VIZITEAZĂ MAGAZINUL

Casa Bella – magazin produse pentru Casă și Grădină Rădăuți

Casa Bella este situat pe partea dreapta, la etajul 1 din cadrul centrului comercial Panoramic Center, amplasat lângă Kaufland.

Magazinul Casa Bella ne prezintă o gamă diversă de produse pentru casă și grădină, calitate superioară, marcă italiană, de la branduri de renume, dar și mărci din alte țări, precum Germania.

Printre produse regăsim: pahare și servicii din cristal, pilote, halate, prosoape, lenjerii de pat,seturi de oale, servicii de farfurii, icoane, mărturii, rame din argint, lenjerii, cuverturi și halate de baie, scule, seturi de oale, tigăi și griluri și multe altele.

Produsele din magazin sunt actualizate constant, adaptându-se nevoilor actuale ale clienților.

Mai mult decât atât prețurile sunt foarte convenabile și accesibile, iar periodic se fac oferte și clienții beneficiază de produse CADOU la o anumită sumă de bani folosită în cadrul magazinului.

VIZITEAZĂ MAGAZINUL

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here