Dumitru Mihalescul: „În numai o lună de la investire, Guvernul liberal deblochează punctele de investiții majore pentru Suceava, finanțate din fonduri europene nerambursabile”

0
543
Dumitru Mihalescul critica dur PSD-ALde

Deputatul PNL, Dumitru Mihalescul, acuză guvernele PSD de nepăsare și rea-credință pentru că în ultimii trei ani au obstrucționat fără niciun motiv demararea unor proiecte majore de investiții pentru dezvoltarea și modernizarea așezărilor rurale din Județul Suceava:

”În numai o lună de zile de la învestire, PNL a reparat mai multe măsuri greșite luate de guvernele PSD în ultimii ani, cum ar fi abrogarea recursului compensatoriu, eliminarea supraaccizei și a supraimpozitării contractelor de muncă part-time. Tot în prima lună de mandat, Guvernul PNL a reușit să evite pierderea a peste 300 de milioane de euro din fondurile europene și să salveze peste 3 miliarde de euro pentru anul viitor.

Pentru noi, bucovinenii, noul Guvern PNL a însemnat deblocarea rapidă a unor proiecte de investiții deosebit de importante, blocate de PSD aproape 3 ani de zile. Din cauza nepăsării și incompetenței PSD am fi putut să pierdem banii gratuiți de la Uniunea Europeană. Mă refer aici la proiectul gigant demarat de președintele Consiliului Județen Suceava, domnul Gheorghe Flutur, prin care 14 localități din județ vor beneficia de rețele noi de apă și canal, finanțate din bani europeni gratuiți. Cu nu mai puțin de 240 de milioane de euro viața a peste 220 de mii de suceveni se va schimba în bine. Localitățile sucevene Şcheia, Salcea, Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Marginea, Siret, Suceviţa, Putna, Dolhasca, Mitocu Dragomirnei și municipiul Suceava așteptau de ani buni ca apa potabilă și canalizarea să devină realitate. Cred cu toată puterea că schimbarea de Guvern o să aducă pentru noi, pentru întreaga Bucovină, investiții publice și private din abundență, pentru a scăpa cât mai repede de subdezvoltare și sărăcie. Mai cred că, după aceste reușite ale PNL la Guvern și ale PNL la Consiliul Județean Suceava, bucovinenii s-au convins cât se poate de clar care sunt acei oameni politici care se străduiesc în mod real să le schimbe viața în bine.” a precizat deputatul PNL, Dumitru Mihalescul.

Dumitru MIHALESCUL
Deputat PNL

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here