Noua componență a Biroului Politic Local TNL Rădăuți a fost votată pe 29 Noiembrie

0
3323
Noua-Componenta-BPL-TNL-Radauti

În cadrul unei ședințe ce a avut loc pe 29 Noiembrie la sediul Tineretului Național Liberal din Rădăuți, s-a votat noua componență a biroului politic local TNL Rădăuți.

În această ședință s-au discutat rezultatele alegerilor prezidențiale, aspecte ce țin de o bună organizare a biroului politic local, proiecte în desfășurare și proiecte viitoare, dar au fost și o serie de discuții libere.

Deoarece s-au depus eforturi extraordinare din partea întregii echipe la campania pentru europarlamentare, cât și la cea de prezidențiale și rezultatele s-au simțit, o parte dintre membrii au fost promovați.

Noii membrii din biroul politic local TNL Rădăuți sunt: Dascăl Cristin și Viorel Nicolaescu. Dintre vechii membrii următorii au fost promovați:

  • Raluca Mafteian a fost promovată pe postul de Vicepreședinte;
  • Nichitean Florin Marius a fost promovat pe postul de Vicepreședinte;
  • Motrescu Ioan a fost promovat pe postul de Vicepreședinte;
  • Horodincă Matei a fost promovat pe postul de Vicepreședinte;

Noua componentă a Biroului Politic Local TNL Rădăuți poate fi vizualizată pe www.pnlradauti.ro/echipa-tnl-radauti/.

Echipa TNL Rădăuți, sub coordonarea președintelui Tibeică Silviu-Cătălin, este din ce în ce mai mare, mai puternică și mai activă. Rezultatele unei echipe competente, motivată și organizată se văd de la o campanie la alta și tinerii liberali dobândesc experiența necesară pentru a se implica în cât mai multe activități politice.

Tibeica Silviu-Catalin

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here