Eveniment Caritabil „Arta Inimilor Unite”

1
414

Sunteți invitați la un eveniment special în această lună. „Arta Inimilor Unite” este un spectacol caritabil ce va avea loc pe 17 februarie 2024, la Casa de Cultură Rădăuți, începând cu ora 17:00.

Participă împreună cu cei dragi în cadrul primei ediții a evenimentului caritabil ,,Arta Inimilor Unite”. Ajută familiile afectate de incendii! Anul acesta vor fi sprijinite familia Ilica din comuna Sucevița, respectiv familia Senegeac din satul Voievodeasa, comuna Sucevița, care au suferit pierderi devastatoare în urma incendiilor din 31.12.2023 și 09.01.2024.Pe aceasta cale se vor aduna fondurile necesare pentru a contribui la reconstrucția locuințelor familiilor afectate.

Scopul evenimentului nostru este acela de a aduce speranță și sprijin pentru cei mai vulnerabili membri ai comunității, încurajând colaborarea strânsă dintre artiști, sectorul non-profit, societatea civilă, dar și actori relevanți din mediul public și din cel privat.

Evenimentul promite o seară plină de muzică și cultură, cu participarea unor cunoscuți interpreți din zona folclorică. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Diana Lungu, Marius Zgâianu, Liliana Ursachi, Gabriel Treteag, Maria Molea și Claudiu Rusu, alături de Corul „Timotheos” CTR, Ansamblul „Flori Vicovene” și Grupul de dans popular & modern din Marginea.

Toți cei prezenți vor putea să contribuie la susținerea cauzei și să se bucure de o seară plină de divertisment. Vă așteptăm să fiți alături pentru o seară de neuitat și pentru a sprijini împreună inițiativele comunității.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi text care spune „CASA RĂDÂUȚI THH TRUE HEALTH ARTA INIMILOR UNITE SPECTACOL CARITABIL 17.02.2024 CASA DE CULTURĂ RĂDĂUȚI ORA 17:00 DIANA LUNGU MARIUS ZGÂIANU LILIANA URSACHI GABRIEL TRETEAG CORUL" TIMOTHEOS" CTR MARIA MOLEA CLAUDIU RUSU GRUPUL DE DANS POPULAR& MODERN MARGINEA PARTENERI: ANSAMBLUL FLORI VICOVENE" INTRAREA SE VA FACE PE BAZĂ DE DONAȚIE logicom Radauti Palo Santo PARTENERI MEDIA: NB cn STIREA SUCEVEI”

Comentează cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru initiativa voastra de a organiza un eveniment caritabil atat de important! Este impresionant sa vad cum ati ales sa aduceti speranta si sprijin pentru familiile afectate de incendii prin intermediul artei si culturii. Este un gest frumos si demn de admirat. Ma bucur sa aflu ca toate fondurile stranse vor fi folosite pentru reconstructia locuintelor familiilor afectate si ca vor putea conta pe sprijinul vostru. Cu siguranta, seara va fi una speciala si plina de emotie, avand artisti atat de talentati pe scena. Va doresc mult succes in demersul vostru si sper sa va puteti baza pe sprijinul comunitatii pentru a face aceasta seara de neuitat si pentru a sprijini impreuna cauzele importante ale societatii. Cu drag, sa dea Dumnezeu ca aceasta initiativa sa fie una de succes si sa aduca un zambet pe fetele celor care au nevoie de ajutorul nostru. Ne vedem cu drag la Casa de Cultura Radauti in data de 17 februarie 2024, de la ora 17:00. Sa fim impreuna pentru ,,Arta Inimilor Unite”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here