Pensiunea Inima Bucovinei, salvarea din monotonia cotidiană

0
1643
Pensiunea Inima Bucovinei

#BUCOVINA, un minunat colț de Rai din nordul României în care se află și micul nostru municipiu Rădăuți, adăpostește o mulțime de lucruri minunate: istorie, natură, peisaje, animale, dar și bunătăți culinare.

Rădăuțenii trăiesc într-un ritm alert și aleargă zilnic către locul de muncă împovărați de griji și probleme. Tot ceea ce fac este să repete în fiecare zi aceleași sarcini. Acest lucru duce la o acumulare de stres foarte mare și chiar la îmbolnăvire. Soluția este o escapadă la o pensiune din Bucovina.

Pensiune Bucovina

Pensiunea Inima Bucovinei este salvarea din monotonia cotidană pentru Rădăuțeni. Pensiunea este situată în orașul Frasin la 8 km de Gura Humorului, într-o zonă extrem de frumoasă înconjurată de peisaje mirifice atât pe timpul verii cât și pe timpul iernii.

Inima Bucovinei îți pune la dispoziție cazare în Bucovina, în apartament sau cameră dublă la prețuri convenabile și condiții de confort superioare.

Cazare Bucovina

Pensiunea beneficiază de o sală de ședințe complet utilată pentru conferințe și întâlniri de afaceri, așa că indiferent dacă ai ajuns în Bucovina pentru relaxare sau afaceri, pensiunea Inima Bucovinei este locația potrivită.

Camere Inima Bucovinei

În interiorul pensiunii poate fi găsit un bar ce te așteaptă cu băuturi tradiționale (Afinata Bucovineană și Țuica de Casă) și este deschis între 18 și 22.

Inima Bucovinei îți pune la dispoziție un restaurant a la carte în care vei avea oportunitatea de a gusta din delicatesele bucovinene gătite după tradițiile culinare specifice zonei. Pe lângă mâncărurile tradiționale, restaurantul pensiunii oferă și alte sortimente din bucătăria românească sau europeană.

Pe lângă restaurant, în apropierea pensiunii, turiștii pot să se bucure ca odinioară de o stână tradițională românească. Ce poate fi mai frumos decât o petrecere la stână cu muzică populară românească, carne de berbecuț sau vițel la proțap ca pe vremuri? Indiferent că este iarna sau vara stâna este locul perfect de sărbătoare.

Stana Traditionala Inima Bucovinei

De asemenea pensiunea beneficiază de grătar în aer liber. O altă caracteristică cu ajutorul căreia poți să petreci mai mult timp în aer liber și specialități bucovinene gătite la ceaun.

Tot în exteriorul pensiunii există zone de joacă pentru copii de toate vârstele. Copiii au la dispoziție câteva zone special pregătite pentru ei: patrulater cu nisip, scrâncioburi, tobogane, balansoar, leagăne și tenis de masă.

Accesează www.inimabucovinei.ro pentru mai multe detalii despre pensiune sau rezervări.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here