Mobiplaza – partenerul tău în materie de accesorii pentru telefoane

0
722

Anul 2018 a însemnat înființarea magazinului online Mobiplaza.ro care poate oferi clienților interesați o gamă variată de produse cum ar fi: accesorii telefoane, încărcătoare rețea, încărcătoare wireless, încărcătoare auto, cabluri, gadget-uri și căști audio.

Încărcătoarele wireless au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, iar cererea de astfel de produse este mare și în magazinul online Mobiplaza.

Un încărcător wireless este un dispozitiv care permite încărcarea telefonului fără o conexiune fizică. Încărcarea wireless se bazează pe principiul rezonanței magnetice. Aici energia electrică este transferată între cele două obiecte. Procesul începe atunci când tensiunea principală este convertită în curent alternativ de înaltă frecvență (AC). AC este apoi transmis bobinei emițătorului prin circuitul emițătorului.

Când curentul alternativ ajunge la bobina emițătorului, acesta induce un câmp magnetic diferit de timp, care se extinde până la bobina receptorului dispozitivului. Curentul care curge în bobina receptorului este convertit în curent continuu (DC) de circuitul receptorului și este folosit pentru a încărca bateria.

Există o serie de avantaje care vin cu încărcătoarele fără fir. Unul dintre avantajele principale este că nu necesită introducerea cablului USB pe dispozitiv de fiecare dată când se dorește încărcarea telefonului.

Întrucât nu trebuie conectat dispozitivul la priza USB, se poate acoperi, salvând astfel uzura generală a hardware-ului. Acest lucru asigură faptul că dispozitivul își păstrează aspectul original pentru mai mult timp.

Mobiplaza comercializează diferite tipuri de încărcătoare wireless care se vând la prețuri foarte accesibile. Prețul acestor produse variază între 40 lei și 150 lei.

Incarcator wireless

Un încărcător foarte bine vândut din acest magazin este Încărcătorul wireless Fast Charger QI Universal FC01 Negru cu Adaptor priză.

Acest suport pentru încărcare prin wireless este simplu, fără cabluri și conectori. Cu ajutorul unui indicator luminos, consumatorul știe momentul în care telefonul este complet încărcat. Produsul este compatibil cu toate dispozitivele care nu au încorporată tehnologia QI. Pentru cele care nu dețin această tehnologie, este nevoie de un adaptor. Pot fi utilizate toate sursele de alimentare cu conexiune USB și ieșire de 5V și minim 1.5 Ah. Consumatorul trebuie să fie atent să nu conecteze încărcătoarele cu o putere de încărcare rapidă mai mare de 9V.

Prețul acestui produs este de 65 lei.

Consultă întreaga gamă de încărcătoare wireless din magazinul online mobiplaza.ro și profită de avantajele unui astfel de produs revoluționar.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here