Lucrări de cadastru GRATUIT realizate de primăria comunei Horodnic de Jos

0
494

Primarul comunei Horodnic de Jos, Ionel Andrișan, informează cetățenii comunei că în zilele de 25 octombrie – 9 noiembrie 2021 pe teritoriul comunei Horodnic de Jos se realizează măsurătorile terenurilor pentru lucrări de CADASTRU GRATUIT (intabulări gratuite).

Lucrările vor fi realizate în sectoarele cadastrale 33, 13, 15, 17, 18 după cum urmează:

  • 25, 26, 27 Octombrie 2021 – în sectorul cadastral 33, la locul numit Jalcău – Jalcău fântână între orele 9:00-16:00;
  • 1, 2 și 3 Noiembrie 2021 – în sectoarele cadastrale 13 și 15, la locul numit Vale drum – Bahnă Izvoraș între orele 9:00-16:00;
  • 8 Noiembrie 2021 – în sectorul cadastral 18, la locul numit Față Brădet;
  • 9 Noiembrie 2021 – în sectorul cadastral 17, la locul numit Felegoasa/Munteanca.

Deținătorii terenurilor din aceste sectoare cadastrale sunt rugați să se prezinte la teren după programul afișat și în anexa grafică, cu documentele de proprietate (fiecare în dreptul terenului său) în vederea unei bune identificări a limitelor imobilelor și prorietarilor.

Această etapă este foarte importantă în desfășurarea lucrărilor, pentru a evita neînțelegerile ulterioare. De asemenea vă rugăm să pastrați măsurile de siguranță privind preveniria infecției cu Sars-Cov-2 !!!

În perioada 15-19 Noiembrie 2021 proprietarii se vor prezenta la primărie cu:

  • biletul primit la teren;
  • actele de proprietate originale pentru a face copii legalizate(de exemplu: titlu de proprietate, certificat moștenitor, act de partaj); hotărârile judecătorești se predau în original, definitive și irevocabile
  • copii Carte de identitate/Buletin de identitate;
  • copii certificat de deces (unde este cazul);
  • copii certificat de căsătorie (unde este cazul).

Cetățenii care NU au acte de proprietate (de exemplu au cumpărat terenul fără să încheie acte notariale), dar au rol fiscal și plătesc impozit pe teren, au posibilitatea notării posesiei în Cartea Funciară în baza Adeverinței de posesor eliberată de primărie.

Cetățenii comunei Horodnic de Jos sunt rugați să participe activ la desfășurarea acestor lucrări de înregistrare sistematică prin prezentarea la teren și cooperarea cu echipa care efectuează măsurătorile!

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here