Images by Emilia a dat STARTUL ședințelor foto cu tematică de Crăciun

0
1444

Crăciunul se apropie cu pași repezi și momentele magice în familie trebuie imortalizate. Images by Emilia a deschis sezonul ședințelor foto cu tematică de Crăciun.

Emilia, de la Images by Emilia, este o tânără entuziastă și pasionată de arta fotografică, într-o continuă evoluție, ce s-a specializat pe ședințe foto de familie și în special pe ședințe foto cu nou născuți și copii.

Bebelușii zâmbesc mereu la ședințele foto cu Emilia și părinții abia așteaptă să posteze fotografiile cu micuții lor nou-născuți pe rețelele de socializare sau să le pună în vitrină în format fizic.

Images by Emilia lucrează cu aparatură foto de ultimă generație, iluminare artificială profesională și are la dispoziție o gamă diversă de decoruri și obiecte ce sunt folosite în cadrul ședințelor foto.

Ședințele foto decurg natural, cu ușurință și parinții participă activ la acestea pentru a capta atenția micuților copilași, astfel încât fotografia surprinsă să fie una spontană și naturală.

Fotografiile sunt apoi prelucrate cu atenție de Emilia și abia apoi livrate clienților.

Programează-te și tu pentru o ședință foto de Crăciun în studioul magic din Rădăuți de la Images by Emilia.

Sezonul ședințelor foto de Crăciun 2021 au fost deschise și locurile sunt limitate – programează-te chiar acum pe pagina oficială de Facebook – Images by Emilia.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here