Chef Cătălin Scărlătescu a delectat papilele gustative ale Sucevenilor la Muzeul Satului Bucovinean

0
1431
Chef Catalin Scarlatescu la Muzeul Satului Bucovinean

Consiliul Județean Suceava, a organizat duminică, în cadrul Festivalului Ștefanian, un eveniment cu Chef Cătălin Scărlătescu deschis tuturor doritorilor la Muzeul Satului Bucovinean.

Unul dintre cei mai populari bucătari chefi din România, Chef Cătălin Scărlătescu, a gătit pentru Suceveni trei feluri de mâncare medievală, ieșind în evidență pastrama de porc cu usturoi, prăjită în unt și vin alb.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost foarte degajat pe întreg parcursul evenimentului, gătind împreună cu ajutoarele sale, glumind cu oamenii prezenți și bineînțeles făcând poze.

Evenimentul a fost deschis pentru toată lumea, astfel încât nu era necesar decât să plătești taxa de intrare la Muzeul Satului Bucovinean de DOAR 4 LEI pentru a avea oportunitatea de a gusta din mâncarea preparată de Chef Cătălin Scărlătescu.

Emil Ursu, director la Muzeul Satului Bucovinean, l-a condus pe Chef Cătălin Scărlătescu în muzeu și i-a prezentat Satul Bucovinean de altă dată. Mai mult decât atât conform declarației sale de la sfârșitul evenimentului se pare că Muzeul Satului Bucovinean a avut aproape 1.900 de vizitatori cu ocazia acestui eveniment.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here