Case din lemn Bucovina SRL – lider în construcția de case din lemn

0
2137
Case din lemn

Casele din lemn atrag tot mai multe persoane în ultimii ani pentru a le construi, deoarece acestea sunt ieftine, se execută relativ repede și sunt foarte atrăgătoare. Persoanele interesate de construirea unei case din lemn cu abordări inovatoare trebuie să se apropie de un constructor de frunte pentru a le îndeplini cerințele esențiale.

Avantajele construirii de case din lemn

Case de lemn

Copacii sunt surse naturale și regenerabile, cu calități excelente. Materialul de construcție ecologic nu are efecte negative asupra sănătății umane. Frumusețea naturală a texturii lemnului și suprafața sa durabilă conferă clădirii un aspect estetic aparte.

Casele din lemn sunt cu 30% mai eficiente decât alte clădiri. Nu au nevoie de un sistem complicat de încălzire, deoarece lemnul în sine oferă o bună izolare termică. Cherestea nu se răcește rapid la temperaturi scăzute așa cum fac alte materiale de construcție.

Casele din lemn sunt ecologice și de durată. Mai mult, acestea joacă un rol cheie în reducerea poluării fonice și a daunelor provocate de vreme. În plus, ele se pot construi la bugete accesibile. Costul construirii unei asemenea case poate fi cu până la 40% mai mic decât pentru o casă din cărămidă sau din beton.

Mai mult, casele din lemn pot fi acoperite cu materiale prefabricate pentru a le oferi un design modern, iar grinzile pot fi acoperite cu tencuială, dacă nu dorești ca locuința să aibă un aspect rustic.

Cum să construiești o casă din lemn atractivă?

Case lemn

În timp ce proiectezi o casă de lemn, este necesar să lucrezi cu o companie de renume, lider în construcția de case din lemn, precum compania Case din lemn Bucovina SRL din Vatra Dornei, județul Suceava. O  asemenea firmă îi va ajuta pe doritori să ridice o casă din materiale de înaltă calitate care să arate excelent.

Personalul cu experiență și instruit oferă metode variate în efectuarea lucrărilor din lemn pentru a obține un aspect nou cu abordări unice.

Constructorul oferă construcții din lemn moderne, create la standarde înalte, la un excelent raport preț/ calitate.

Casele realizate de către această companie sunt prezente în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Brăila, Brașov, Vrancea, Valea Prahovei, Constanța, Galați, Mangalia, dar se pot realiza oriunde în țară, la cerere, în baza unui contract.

Casele construite se predau la cheie. Amenajările interioare și exterioare se stabilesc împreună cu proprietarul, după indicațiile sale. Casele pot avea atât rolul de locuință zilnică cât și  cel de cabană pentru petrecerea zilelor libere și pentru relaxare.

Portofoliul cu case reprezentative construite de Case din lemn Bucovina SRL se poate viziona pe site-ul web al companiei, www.ecocase-lemn.ro.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here