Gazonul sintetic sportiv – gazon estetic care respectă standardele de joc

0
1541
Gazon sportiv artificial

Pentru terenurile sportive de fotbal, tenis, handbal și alte sporturi, gazonul artificial este soluția perfectă pentru o întreținere redusă și care arată excelent. Gazonul sintetic a înlocuit gazonul natural pe multe dintre terenurile sportive ale lumii, de la stadioane olimpice și arene profesionale până la terenuri sportive școlare. S-a dovedit că iarba sintetică oferă un număr mare de avantaje cu care iarba naturală nu poate concura.

Atunci când plouă, terenurile acoperite natural se transformă într-o suprafață de joc noroioasă. Este greu de menținut o calitate bună a terenului din cauza acestor circumstanțe naturale, dar cu instalarea gazonului artificial, poți obține rezultate favorabile.

Terenurile sportive cu gazon artificial suportă o utilizare grea și sunt foarte versatile. Pentru un teren polivalent în care se desfășoară evenimente și jocuri frecvente, gazonul  artificial este cea mai bună soluție. Necesită timp de recuperare zero și este gata oricând de joc.

 Iarba artificială este gata de utilizare după instalare, spre deosebire de gazonul natural care necesită îngrijire pe măsură ce se schimbă anotimpurile. Acesta necesită multă întreținere și costă mai mult decât un gazon sintetic. Prin instalarea ierbii artificiale de calitate, se reduc costurile de întreținere și se obține un gazon estetic care respectă standardele de joc.

Echipele de joc nu vor trebui să-și facă griji cu privire la vremea care interferează cu antrenamentele și jocul propriu zis. Indiferent de vreme sau de sezon, jocurile sau antrenamentele acestora nu sunt anulate iar prin urmare, vor exista mai multe ore de practică, fapt care asigură jucătorii că își pot atinge obiectivele mult mai bine.

Hattrick Sport din Rădăuți este una dintre companiile care se ocupă de amenajarea terenurilor cu gazon sportiv artificial, atât pe raza Moldovei cât și în alte județe unde sunt solicitați. În cei peste 11 ani de experiență cumulați, societatea a realizat peste 350 de proiecte.

Terenurile amenajate de Hattrick Sport pot fi terenuri de fotbal, tenis, handbal, baschet, volei. Echipa companiei se ocupă de montajul gazonului sintetic iar gazonul beneficiază de o lungă perioadă de garanție, cuprinsă între 5 și 10 ani. Garanția variază în funcție de materialul din care este fabricat gazonul, polietilenă sau polipropilenă, de dimensiunile sale și de proprietățile firului de iarbă.

Datorită gazonului sportiv furnizat de societate, atât jucătorii amatori cât și cei profesioniști au parte de condiții mai bune de joc, de viteză mai redusă a mingii, terenul are o rezistență mai sporită iar costurile de întreținere sunt mult mai mici.

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here