Cămara Laurus din Milișăuți, afacere locală cu murături extinsă internațional

0
2525

Cămara Laurus, o afacere de familie transformată în brand de Lucian Laurus, fondatorul acesteia, prin preluarea rețetei strămoșești de fabricație a murăturilor și comercializându-le, se bucură de SUCCES în timp ce produsele sale au ajuns să fie comandate internațional.

Produsele comercializate de Cămara Laurus sunt de o calitate superioară și pentru prepararea lor se folosesc doar ingrediente 100% NATURALE. Gustul acestora este autentic și papilele noastre gustative sunt încântate să simtă altceva decât ne oferă hipermarket-urile.

Aceste lucruri nu sunt declarate doar de noi, ci și de nenumărații clienți care aleg să folosească murăturile la bidon sau în vid de la Cămara Laurus. O serie de afaceri au ales să folosească produse din Cămara Laurus pentru comercializare în magazine, restaurante, dar și piețe. Murăturile au ajuns astfel în țări îndepărtate precum Vietnam, Anglia, Germania, Italia, Spania și multe alte țări, fiind adorate de cumpărători care au ajuns să comande constant.

Produse Camara Laurus

POVESTEA MURĂTURILOR 100% NATURALE ȘI FOARTE GUSTOASE DIN CĂMARA LAURUS POATE FI CITITĂ AICI

Lucian Laurus, fondatorul brandului Cămara Laurus, se pune la dispoziția clienților și îi asigură că murăturile sunt 100% NATURALE și GUSTOASE, muncind personal împreună cu familia sa la producția acestora pe întreaga durată a anului.

Produsele comercializate de Cămara Laurus pot fi achiziționate accesând website-ul: www.camaralaurus.ro, apelând la numărul de telefon 0742 550 838 sau accesând pagina de Facebook.

Camara Laurus date de contact

Comentează cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here